Λούκας

3K 87 4
                                    

Ανεβήκαμε τις σκάλες φτάνοντας στον κοιτώνα μας. Ανοίξαμε γρήγορα ανυπόμονες να αντικρίσουμε το δωμάτιο μας για φέτος. Ήταν σχετικά ευρύχωρο. Δύο ημίδιπλα κρεβάτια βρίσκονταν κάτω από ένα μεγάλο παράθυρο. Οι τοίχοι ήταν σε γκρι χρώμα ενώ τα έπιπλα ήταν σε αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου. Οι κουρτίνες ήταν κόκκινες και συνδυάζονταν με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που διακοσμούσε κάθε κομοδίνο μέσα σε ένα βάζο. Ένας καθρέφτης βρισκόταν στον τοίχο και από κάτω μία άδεια σιφονιέρα με τρία συρτάρια για να τακτοποιήσουμε τα πράγματα μας. Δίπλα τους δύο μεγάλες ντουλάπες, άδειες και αυτές. Μία πόρτα που οδηγούσε στο μπάνιο βρισκόταν απέναντι από τον τοίχο με τις ντουλάπες.

Μεγάλο μέρος των τοίχων ήταν άδειο όπως και τα κομοδίνα και η σιφονιέρα για να τα διακοσμήσουμε εμείς και να κάνουμε το χώρο πιο προσωπικό. Η βαλίτσα της καθεμίας μας βρισκόταν πάνω στο κρεβάτι που αντιστοιχούσε. Η δική μου βρισκόταν στα δεξιά. Την άνοιξα και ξεκίνησα να βγάζω τα καλλυντικά μου, τα σαμπουάν, μαλακτικά, χτένες, κοσμήματα και τα επίσημα ρούχα που είχα φέρει μαζί μου για έκτακτες περιστάσεις όπως η αποψινή. Αποφάσισα να φορέσω μία μαύρη ολόσωμη φόρμα. Είχε σκισίματα και από στα δύο πατζάκια. Το σκίσιμο ξεκινούσε από το μπούτι και άνοιγε μέχρι τον αστράγαλο και όταν περπατούσα το πόδι μου αποκαλυπτόταν. Ήταν στράπλες και στο ντεκολτέ σχημάτιζε ένα τρίγωνο. Θα το συνδύαζα με μαύρες ψηλές γόβες και ένα ασημένιο κολιέ.

"Θα κάνω ένα μπάνιο." είπα στην Ρεβέκκα. "Μπορείς κατά τη διάρκεια να μου αναλύεις την έρευνα σου για το ροζ τετράδιο;"

Το ροζ τετράδιο λοιπόν είναι ένα δικό μας έθιμο για την χρονιά μας στο Κολέγιο εδώ και τρία χρόνια. Γράφουμε ονόματα αγοριών και αντρών που θέλουμε να κατακτήσουμε και όταν το κάνουμε αυτό, είτε κάνουμε απλά κάτι μαζί τους ή κάνουμε σεξ, τους διαγράφουμε από την λίστα.

Η Ρεβέκκα ξεκίνησε να απαγγείλει τα ονόματα.

"Ίθαν Γουερτ, Λούκας Κερτ, δικοί σου το συμπέρανα." είπε γελόντας. "Σον Μόροου. Αυτός είναι δικός μου και δεν ακούω αντίρρηση. Όπως επίσης και ο Γκόρντον Ρεντ."

"Ποτέ δεν μου άρεσαν οι κοντοί Ρεβέκκα, δεν έχεις ανταγωνισμό σε αυτό." είπα καθώς άπλωνα το αφρόλουτρο στο σώμα μου.

"Ποιος είναι για απόψε Ελβίρα;" με ρώτησε με πονηρό χαμόγελο καθώς έβαζε κρέμα στο πρόσωπό της.

"Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Λίγο από όλους. Δεν θα κάνω κατευθείαν κάτι. Με γάμησε ο Αιμίλιος χθες και ακόμα είμαι ερεθισμένη από εκείνον. Αρκετά προικισμένος θα έλεγα." γελάσαμε και οι δύο πονηρά.

Μαθήματα Ηδονής [Reupload]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα