Μάθημα δεύτερο

3.1K 77 0
                                    

Είναι Δευτέρα πρωί. Εδώ και τόσες μέρες δεν έχω επαφή με τον Τζέις. Πέρα από το γεγονός ότι ο Ίθαν μου απαγορεύει να τον πλησιάσω, δεν έχω καν τον τρόπο να παρακούσω τις εντολές του. Δεν είχα το τηλέφωνο του Τζέις και ήταν αδύνατο να φύγω από το σχολείο.

Μπήκα στην αίθουσα της βιολογίας και έκατσα στο μπροστινό θρανίο.

Μία κοπέλα που δεν της είχα μιλήσει καθόλου τα τελευταία χρόνια έρχεται δίπλα μου και αφήνει ένα χαρτάκι πάνω στο γραφείο που έγραφε το όνομα μου επάνω. Το πήρα στα χέρια μου έτοιμη να το ανοίξω, αλλά ο Ίθαν μπήκε στην τάξη με γρήγορο βήμα και έκατσε στο γραφείο του.

Δεν ήμουν σίγουρη κατά πόσο τον είχα συγχωρήσει που απόλυσε τον Τζέις, αλλά ότι είχε συμβεί στο γραφείο του τις προάλλες δεν μπορούσε να μην με επηρεάσει.

"Καλημέρα σας." είπε με ένα μεγάλο χαμόγελο. "Άκουσα ότι κάποιοι από εσάς έχετε αρχίσει ήδη να δουλεύεται τις εργασίες σας. Όποιος θελήσει να μου δείξει την δουλειά του ως τώρα, μπορεί να το κάνει ελεύθερα." σηκώθηκε στον πίνακα και ξεκίνησε να γράφει. Δεν έδωσα σημασία, απλά πήρα το χαρτί που μου είχε δώσει πριν λίγο η κοπέλα.

"Δεσποινίς Παναστασίου, θα το εκτιμούσα αν προσέχατε στον πίνακα και όχι ένα κομμάτι χαρτί." είπε με αυστηρή φωνή ο Ίθαν.

"Μάλιστα." απάντησα ψιθυριστά και έβαλα το χαρτί μέσα στο βιβλίο μου.

Το μάθημα κύλισε πολύ αργά. Δεν μπορούσα με τίποτα να συγκεντρωθώ και το μόνο που ήθελα ήταν να σταματήσω να σκέφτομαι το δράμα με τον Ίθαν και να γυρίσω στον παλιό καλό εαυτό μου.

Το κουδούνι χτύπησε και αναστέναξα από την ανακούφιση. Τα παιδιά της τάξης σηκώθηκαν και μαζί τους και εγώ.

"Δεσποινίς Παπαναστασίου, να σας κρατήσω για λίγο;" μερικά από τα παιδιά σταμάτησαν και με κοίταξαν περίεργα. Φήμες τριγυρνούσαν για σχέση μου με καθηγητή, αλλά τίποτα δεν ήταν επιβεβαιωμένο. Βέβαια και τα προηγούμενα χρόνια έβγαιναν παρόμοιες φήμες.

Σταμάτησα να περπατάω προς την πόρτα και περίμενα όρθια στην άκρη.

"Παρακαλώ, κάθισε." μου είπε δείχνοντας μου την καρέκλα μου. Έκατσα και τον κοίταζα να κάνει κύκλους γύρω από εμένα.

Πήρε την καρέκλα του διπλανού θρανίου και την έβαλε δίπλα στην δική μου. Ξεροκατάπια, καταλαβαίνοντας ότι οι προθέσεις του δεν ήταν αγνές.

"Γιατί ήσουν αφηρημένη σήμερα;" με ρώτησε και χάιδεψε το μπούτι μου. Ανατρίχιασα ως αντίδραση στο άγγιγμα του και έβηξα ελαφρά. "Πέρασε όμορφα την προηγούμενη φορά;" Σήκωσε ελαφρά το μαύρο φόρεμα που φορούσα και κατέβασε το εσώρουχο μου.

"Πέρασα πολύ όμορφα." απάντησα ειλικρινά αλλά διστακτικά.

"Γιατί με φοβάσαι;" με ρώτησε με προκλητική φωνή. Δάγκωσε ελαφρά τον λοβό μου και με φίλησε στον λαιμό, κάνοντας με να ανατριχιάσω πάλι.

Σηκώθηκε όρθιος αφήνοντας με στην θέση μου. Κλείδωσε την πόρτα και γύρισε πάλι δίπλα μου. "Που είχα μείνει;" έφερε τα χείλη του στον λαιμό μου, ενώ το χέρι του έτριβε την περιοχή με αργές και απαλές κινήσεις.

Ρούφηξε τον λαιμό μου, τον φίλαγε με μανία, όλο και πιο δυνατά, όλο και πιο παθιασμένα. Μαζί με τα χείλη του συγχρονίζονταν και τα δάχτυλα του. Με έτριβε πιο γρήγορα, πιο δυνατά και πιο απότομα. Δεν προλάβαινα καν να βογκήξω από τα απανωτά κύματα ηδονής. Με το άλλο του χέρι, γύρισε την καρέκλα μου προς το μέρος του, μαζί και εμένα. Ήρθαμε αντικριστά ο ένας στον άλλο. Συνέχισε να με τρίβει ενώ με κοιτούσε στα μάτια και απολάμβανε της εκφράσεις απόλαυσης που πρόδιδαν τα μάτια και το πρόσωπο μου.

"Έλα εδώ." είπε και με τράβηξε από την καρέκλα φέρνοντας με πάνω του. Έβαλα τα χέρι μου γύρω από τον λαιμό του και τον φίλησα παθιασμένα. Τα χείλη μου κατέβηκαν στον λαιμό του, ρούφηξα το δέρμα του και το δάγκωσα ελαφρά. Όταν τον δάγκωσα λίγο πιο δυνατά, αναστέναξε και μου έδωσε μία δυνατή σφαλιάρα στον κώλο. Ο πόνος αυτός έκανε το σώμα μου να σχηματίσει ένα τόξο και έπειτα να έρθει πάλι στην προηγούμενη του στάση.

Η γυμνή περιοχή μου βρισκόταν πάνω στο φουσκωμένο σημείο του παντελονιού του. Έλυσα την ζώνη του και την πέταξα στο πάτωμα. Άνοιξα το φερμουάρ και αμέσως τράβηξα προς τα κάτω το παντελόνι του. Ξεκούμπωσα το πουκάμισο του και το πέταξα κάτω, εκεί που βρισκόταν το παντελόνι και η ζώνη. Εκείνος μου αφαίρεσε το μαύρο μου φόρεμα και ξεκούμπωσε το σουτιέν μου.

Είχα μείνει ολόγυμνη, ενώ αυτός φορούσε μόνο το μποξεράκι του. Άρχισα να τρίβομαι πάνω στην στύση του, δείχνοντας του πόσο τον ήθελα μέσα μου. Τον είχα ακριβώς εδώ, με το μποξεράκι του μόνο, καθόμουν πάνω του και ήταν περισσότερο καυλωμένος από κάθε άλλη φορά.

"Ίθαν, σε θέλω." ψιθύρισα στο αυτί του καθώς συνέχισα να τρίβομαι πάνω του με μανία, σαν να ήταν ήδη μέσα μου. "Μπες μέσα μου. Το ξέρω ότι το θες, μπες." συνέχισα να του λέω. Με τις παλάμες του χούφτωνε το στήθος μου με δύναμη, έβαλε στο στόμα του την ρώγα μου και την πιπίλισε.

Τράβηξα το μποξεράκι του, δεν έβγαλα τελείως, δεν είχα αρκετή υπομονή. Πήρα το μόριο του στα χέρια μου και πήγα να τον βάλω μέσα μου, αλλά με σταμάτησε. Έκανα άλλη μία προσπάθεια χωρίς να πω τίποτα αλλά με σταμάτησε πάλι κοιτάζοντας με στα μάτια.

"Πάρε μου πίπα." είπε σοβαρός. "Τώρα."

Σηκώθηκα από πάνω του, έκατσα στα γόνατα μπροστά του και έβαλα το μεγάλο μόριο του στο στόμα μου. Τον άκουγα να βογκάει και να μου λέει πόσο καλά το έκανα. Δεν έκανε καν τον κόπο να βάλει το χέρι του στο κεφάλι μου για να με κατευθύνει. Έκανα ακριβώς αυτό που ήθελε. Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα, μέχρι που τελείωσε.

Με έβαλε πάλι πάνω του και συνέχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου, βάζοντας μου δάχτυλο. Τελείωσα πάνω του, αλλά μετά δεν σηκώθηκα, έμεινα εκεί. Τον κοίταξα στα μάτια σοβαρή και εγώ, όπως και εκείνος όταν με πρόσταξε να του πάρω πίπα.

"Την επόμενη φορά θέλω να τελειώσω με εσένα μέσα μου, κατάλαβες;" του είπα.

"Θα δυσκολευτείς για να καταφέρεις κάτι τέτοιο από τώρα μικρή. Μάθημα δεύτερο λοιπόν." είπε και με σήκωσε εκείνος από πάνω του. Το κουδούνι χτύπησε πάλι δείχνοντας ότι το διάλειμμα τελείωσε. "Ντύσου, έχεις και άλλα μαθήματα να προλάβεις." Σήκωσε τα ρούχα του και ξεκίνησε να ντύνεται. Μου έδωσε ένα φιλί στα χείλη και άλλη μία, πιο ελαφριά, σφαλιάρα στον κώλο, σαν να μου έδινε την άδεια να φύγω. Μάζεψα τα πράγματα μου, ντύθηκα και βγήκα από την τάξη.

Όταν μπήκα στην τάξη του επόμενου μαθήματος, πήρα το χαρτάκι στα χέρια μου, ελπίζοντας αυτή τη φορά να καταφέρω να το διαβάσω.

Το ξεδίπλωσα με γρήγορες κινήσεις και διάβασα το περιεχόμενο του.

"Μου λείπεις. -Τζέις"

Μαθήματα Ηδονής [Reupload]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα