2•yarış

458 42 18
                                    

Bir hafta olmuştu ayrılalı Taeyong kendine yeni bir ev bulana kadar Johnny'nin yanında kalacaktı. Jaehyun'la yaşadığı evi görmek bile istemiyordu eşyalarını almak için bile Johnny'i göndermişti. Gittikçe toparlanıyordu Taeyong ama içindeki hırsta büyüyordu bir yandan. Bu hale gelmelerinin nedenini yavaş yavaş anlıyordu, Jaehyun'un takıldığı kişiler Taeyong'la aynı liseye gitmişlerdi yani çoğu şeyi ve kişiliğini biliyolardı. Aslında eski kişiliğini biliyolardı Taeyong çok değişmişti üniversite iki de okulu bırakıp Jaehyun'la motosiklet almışlardı. İşler böyle başlamıştı o eski ezik olarak gördükleri Taeyong yavaş yavaş değişmeye başlamıştı. Jaehyun'un yanında ve onun arkadaşlarının yanında sakinliğini korusa bile işler hiç öyle değildi bunu en iyi Jaehyun biliyordu. Peki Taeyong'u neden bu kadar kötüleyip Jaehyun'u farklı birine çevirmişlerdi? Cevabı basit Jaehyun'un gerçekten fazla parası vardı onu tutan kişi Taeyong'tu ve nerdeyse herkes bunu çok net bir şekilde biliyordu. Tek istedikleri onları ayırıp Jaehyun'u kullanmaktı ama bir tarftan Jaehyun'da değişmişti. Hoştur ki bu zaten onların işine geliyordu.




"Johnny hazır mısın?"

"Geliyorum iki dakikaya."

"Kime süsleniyosun bu kadar anlamıyorum."

"Bir şey mi dedin?"

"Hayır yok bir şey hızlı ol."

Beraber motosiklet sürmeye gideceklerdi Taeyong'un kafasını dağıtabilecek tek şey şu an buydu. Johnny'nin hazırlanmasını bekliyordu bugün Ten katılacaktı onlara normaldi bu kadar uzun sürmesi.


Yaklaşık beş dakika sonunda Johnny kapıya gelebilmişti gerçekten çekici duruyodu.

"Neden beni beklettiğin anlaşıldı."

"Ne demek istiyorsun?"

"Anladın sen."

Taeyong kapıyı açıp çıkmştı Johnny yüzünde anlamaz bir ifadeyle donup kalmıştı. Taeyong'un arkasından hemen o da çıkmıştı Ten'i bekletmek istemiyordu.






Jaehyun ve arkadaşları(!) gene aynı yerdelerdi Taeyong'un oraya geleceğinden habersiz bir şekilde oturuyolardı. Kısa süre sonra onlara yaklaşan motor sesleri duymaya başladılar. Jaehyun gelenleri tanımıştı biraz canı sıkılmıştı onlara yarış teklif edecekti. Oturduğu yerden kalkıp onlara yaklaşan Taeyong Johnny ve Ten üçlüsünü bekledi.



Jaehyun'u farkeden Taeyong içinden küfür etmişti onunla karşılaşmak gerçekten istemiyordu. Taeyong motorundan inip kaskını çıkarmıştı Jaehyun sakince onu izliyordu aslında özlemişti. Taeyong terli saçlarını geriye doğru itince Jaehyun neyi kaybettiğini yeni yeni anlamıştı o gerçekten çekiciydi ama sinirlendiği zaman daha da fazla...

"Vay Taeyong bir hafta bensiz nasıl yaşadın?Yatağında ağladığını sanıyordum."

Taeyong cevap vermeyip yoluna devam edecekti ki bileğinden tutulup geri çekilmesi bir olmuştu.

"Ne istiyosun?"

"Benimle yarış yapmaya ne dersin, üçünüze karşı ben."

Jaehyun büyük oynuyordu onu sinirlendirmek en sevdiği şeydi deliye döndüğü zaman Taeyong farklı biri oluyordu ve Jaehyun bu kişiyi çok seviyordu normal sıkıcı Taeyong'sa onun için çekilmezdi.

"Uzatma Jaehyun."

"Aağ bu kadar sert davranma ama üzülüyorum sonra."

"Jaehyun beni rahat bırak!"

Taeyong kızmaya başlamıştı işte şimdi Jaehyun'un yüzünü tarifsiz bi mutluluk almıştı.

"Sen gerçekten psikopatsın Jaehyun yürü işine."

"Bu hallerini sadece evde görüyodum değişmişsin bir haftada."

"Sadece ben ve sen Jaehyun daha fazla uzatma sana ayıracak vaktim yok!"

Jaehyun istediğine ulaşmıştı diğerlerinin yanından kaskını alıp motoruna bindi. Johnny ve Ten endişeli bir şekilde onlara bakıyordu.

"3,2,1"

selammm😌✌️✨
ben geldim bu kitabı bekleyen var mı bilmiyorum ama boşlamak istemiyorum  bileğim burkuluk olduğu için çok uzun bir bölüm yazamadım
kusuruna bakmazsınuz umarım
sizi seviyorum❤️❤️
oy verirseniz çok sevinirim

🐸insta:cherrycholic

Bye Bye My Blue|•JaeyongWhere stories live. Discover now