6•yapılan büyük hatalar

345 28 7
                                    

Taeyong hiçbir şey olmamış gibi yeni kıyafetlerini dolabına yerleştirmiş, ılık bir duş almıştı. Şimdi ise odadaki küçük aynanın karşısında küpelerini takıyordu, akşam için çocuklara geleceğini söylemişti gitmemezlik yapamazdı ayrıca Jaehyun'u pek taktığı söylenemezdi sonuçta onun için hiçbir şeydi, bir tokat Taeyong'u yıkamazdı aksine hırslandırırdı.

Yangyang'a konumu yarım saat önce atmıştı şimdi ise saat 20:45'e geliyordu 21:00 gibi buluşacaklarını söylemişti zaten gidecekleri mekan evin yakınlarındaydı taksiyle gidecekti muhtemelen çok içmiş olacaktı eve dönerken kaza yapmak istemiyordu daha alması gereken çok intikam vardı.

Yeni aldığı hardal sarısı deri çantasını takıp evden çıkmıştı.



Jaehyun genelde diğerleriyle motor sürdükleri alana Eunwoo ile gelmişti, her şeyini ona anlatabiliyordu Taeyong ile ayrılıklarından sonra diğerlerinin beş para etmez olduğunu anlayabilmişti. Ani sinir ile yaptığı hatanın şu an pişmanlığını yaşıyordu kafasını geriye atmıştı oturduğu plastik sandalye ensesini kesiyordu ama umrunda değildi sadece aklına birkaç saat önce yaşanan o sahne geliyordu. Yapmamalıydı Taeyong'un yaptığı Jaehyun'un yaptıklarının yanında gerçekten azdı. Görmüştü onu ne kadar kötü bir hale sürüklediğini kolları arasına düşmüştü o cılız beden, bütün rengi solmuştu ayaklı bir ölüye dönüştürmüştü onu. Yaptığı yanlışlara yanlışlar ekliyordu en çok bunun için kendine kızıyordu belki bir ümit eskiye dönebilirlerdi ama Jaehyun yüzünden asla ilerleme katedemiyolardı. Kendine hakim olamıyordu o değişmişti ve eskiye dönemiyordu. Eunwoo konuşmaya başlamıştı.

"Benim tanıdığım iki Jaehyun var biri umursamaz,asabi ve egolu olan ikincisi ise çevresindekileri kendinden çok seven insanların mutluluğu için her şeyi yapmaya hazır olan, sen ikincisi olmak için çabalıyosun ama birinciye o kadar alışmışsın ki eskiye dönemiyorsun. Bir tarftan bu seni yıpratıp üzerken bir taraftan Taeyong ile sorunlar yaşamaya devam ediyorsun. Bir karmaşanın içindesin çıkamıyorsun, açıkçası böyle bir durumda nasıl bir tavsiye verebilirim bilmiyorum ama öncellikle sakinleş ve biraz düşün."

"Daha ne kadar düşünebilirim, delireceğim hatta delirdim bile. Ben böyle olmak istemiyorum gerçekten istemiyorum ben onunla eskisi gibi olmak istiyorum ama Taeyong... O benden gerçekten nefret ediyor ve haklı da."

"Anlıyorum çok fazla suçluluk duygusu çekiyosun ama tek suç sende değil. Bir düşün Taeyong'da seni kışkırtmak için elinden geleni yaptı zamanında ve şimdi de yapıyor. Sen ona durduk yere sinirlenmiyorsun o seni sinirlendiriyor."

Jaehyun bir hışımla sandalyeden kalkıp motoruna binmişti.

"Hey, nereye gidiyorsun?"

"Eve gidiyorum Taeyong'la konuşacağım."









Taeyong çocuklarla buluşmuştu gerçekten güzel bir yerdi çalınan şarkılar güzeldi içkiler güzeldi ve çoktan ilk içkilerini bitirmişlerdi.
Bütün gözler Taeyong'un üstündeydi girdiği her ortamda ilgi çekebiliyordu Taeyong'un en ufak detayları bile dikkat çekiyordu baştan aşağı mükemmeldi. Bu gece buraya küçük bir iş için gelmişti muhtemelen bu kadar ileri gidebileceğini kendi de tahmin etmemişti. Son yaşadıkları kavgadan sonra bu fikir kafasında iyice dönmeye başlamıştı. Planı için bir şey yapmasına gerek yoktu zaten kızlar yanına gelmeye başlamıştı bile, tek yapması gereken umursamaz davranıp elde edilemeyen olmaya çalışmaktı bu plan her zaman işe yaramıştı.








Jaehyun evlerinin yakınındaki bir pastanede durmuştu, Taeyong'un çok sevdiği latteli pastadan almak istemişti. İçeri girdiği zaman Johnny ve Ten ile karşılaşmıştı John onu gördüğü gibi kenara çekip konuşmaya başlamıştı.

Bye Bye My Blue|•JaeyongDove le storie prendono vita. Scoprilo ora