DUYURUUU

4.8K 280 340
                                    

Merhaba canlarım. 2 sene aradan sonra Karanlık Çeteye devam etme kararı aldım. Baktım ki psikolojim düzelmiyor ve düzelmeyecek bende kitabımla ve sizinle teselli bulayım dedim.

İyi mi etmişim?

Bir kaç gün içerisinde Karanlık Çeteye yeni bölüm gelecek. Öncesinde en başından bölümleri düzenleme fikrim vardı ama gerçekten benim için zor ve Uğraştırıcıydı.  Bu yüzden yeni bölümlere devam etmeye daha sonra yavaştan mantık hatalarını düzeltmeye karar verdim. Kitabın en başından beri benim için üç sonu vardı. Ve fikrim hala  değişmediğini bunlardan birini seçicem, bir tanesine daha yatkınım. Büyük ihtimalle son bu olacak. Ama anlarsınız ya kitabın final bölümünü yazarken eminim ki ağlamaktan gözlerim şişecek.

Bunun sebebi kötü olması ile alakalı değil senelerce sürmüş olan emeğimi hayal gücümün o bölümle son bulacak olması.

Neyse bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum bu duyuru ile aktifliğinizi görmek istiyorum.

Bu süreçte bir çok okuyucu kaybettim gibi bir çok da gerçekten benim yanımda olan her daim bana destek olan okuyucular kazandım. Her koşulda yanımda olan beni asla yargılamayan, bana her zaman destek olan ve sabırla bekleyen çiçeklerime sonsuz teşekkürler.

Bu uzun Ayrılığımız kimin gerçek kimin yalan olduğunu anlamamı sağladı.  Sahte okuyucu kaybetmekten hiçbir zaman korkmadım hatta onların gittiğine sevindim. Çünkü onlar gittiğinde gerçek okuyucularımı görme fırsatını yakaladım. Tekrardan onlara teşekkürler.

Bu arada çok yakın zamanda yeni hikayem yeni kurgum yeni kitabımla da karşınızda olacağım. Onu da okuyup bana destek olursanız çok sevinirim. Profilimde yazmakta olduğum şeylere destek olursanız çok sevinirim. (Bu sözüm beni gerçekten destekleyenlere gerçek KÇ seveni olanlaradır."

Sizleri seviyorum. Beklemede kalın. Bu sefer kısa söz :))))

Karanlık ÇeteHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin