4.BÖLÜM: "BAŞARISIZ"

24.8K 1.3K 698
                                    

Merhaba :) İYİDE OLSA KÖTÜ DE OLSA, EMEK EMEKTİR. GİTMEDEN ÖNCE YILDIZI DOLDURMAYI UNUTMAZSANIZ VE 'EŞSİZ' YORUMLARINIZI ESİRGEMEZSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. ÇÜNKÜ İNSANI YAZMAYA TEŞVİK EDİYOR :) ŞUANDA BURADA OLUP, KİTABIMI OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :) ♥

Plansız iş yapmayan biri olarak, şuanda bu lanet olasıca evden kaçabilmek için hiçbir planım yoktu. Hayat boyu işimi sağlama almayı seven biri oldum. Benim için, 'Sonunu düşünen kahraman olamaz' değil de, 'Sonunu düşünmeyen kahraman olamaz' daha doğruydu. Bu düşünce yapısıyla büyüdüm her zaman. Hiçbir işimi plansız yapmadım. Hatta ilk planım başarısızlıkla sonuçlanabilir diye 'B planı' bile yapardım.

Ama bu eve geldiğimden beri beynim durmuş vaziyette. Ne plan yapabiliyorum, ne planımı uygulayabiliyorum. Sanki, ne düşüneceğimi 5 dakika öncesinden görebiliyorlar ve bunu engellemek için elinden geleni yapıyorlar.

Hayat boyu, hep ilgiye aşık bir kız oldum. Çünkü kimseden istediğim ilgiyi asla göremezdimSürekli saçma sapan ve olmayacak hayaller kurup, bunlarla mutlu olabilen bir insan oldum ama bu evde olduğumdan beri hiç hayal kurmadım veya hiç doğru düzgün bir rüya görmedim.

Hep kabuslarla, hep çığlıklarla uyandım. Bildiğim tek bir şey vardı. O da, bu insanların iyi biri olmadıklarıydıYine birinin beni dürtüklemesiyle gözlerimi açtım. Gözlerimi açtığım da, bu sefer karşımda Ayaz'ı gördüm. Her zaman ki gibi üzerinde siyah deri ceketlerinden biri vardı. "Bir şey mi oldu?" dedim yatakta doğrulup gözlerimi ovuştururken"Arabada bekliyoruz, 5 dakikaya in." dedi ve arkasını dönüp odadan çıktı.

Oflayıpbattaniyeyi üzerimden ittim. Dolabı açıp benim için ayrılmış kısıma dizdiğim kıyafetlerden bir kaç parça çıkarıp yatağın üzerine attım. Banyoya girip elimi yüzümü yıkadım ve dişlerimi fırçalamam gerektiğini düşündüm. Ama burada sadece bir tane fırça vardı. O da Ares'in fırçasıydı. Dişlerinin temiz olduğunu görmüştüm bu yüzden sorun etmedim ve diş fırçasını alıp biraz macun sıkıp, dişlerimi fırçalamaya başladım. Dişlerimi fırçaladıktan sonra anlamasın diye havluyla fırçayı sildim.

Saçlarımı tepeden topuz yapıp, tekrardan odaya geçtim. Açık gri kotu giyip, üzerime koyu gri kazağı geçirdim. Benim için alınan ayakkabılardan birini ayağıma geçirip aşağıya indim.

Karnımın gurultusunu duymamaya çalışarak evin kapısını açtım ve dışarı çıktım. Yine iki tane araba vardı ve içinde oturup hararetli bir şekilde sohbet ediyorlardı. Ares'e baktığımda, elini camdan aşağıya sarkıtıp sigara içtiğini gördüm.

Hiç kimse bana bakmıyordu. Fırsat bu fırsat diyip yavaşça sola doğru yürüdüm ve tam gaz koşmaya başladım. Ayaz beni fark edip, "Kız kaçıyor lan." diye bağırdı. Herkes arabadan indi ve peşimden koşmaya başladılar.

Karanlık ÇeteHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin