5.

1.2K 52 4
                                    

Daley en ik besloten even naar de kantine te gaan om wat te drinken. Hij bestelde een Cola voor zichzelf en een Fanta voor mij. Nadat we een tijdje hadden gepraat over voetbal, school, onze vrienden en families, keek hij mij doordringend aan. "Dussss, wat was dat zou juist met Viktor?" "Helemaal niets hoor, uhmm hoe gaat het met je?" "Kom op Jess, ga nou niet naar een ander onderwerp, deze vraag heb ik net al beantwoord. Ik zal niet lachen of boos worden hoor, maar je maakt me wel nieuwsgierig." Ik keek naar hem, en zag dat hij het echt graag wou weten. "Nou oke dan, maar er was helemaal niets.." Ik stopte mijn zin, en zocht in mijn tas naar de envelop. Nadat ik hem had gevonden legde ik hem in het midden van de tafel. Daley keek verbaast naar de envelop waar groot 'Daley' opstond. "Nou, deze envelop is voor jou.. Er zit een brief maar je mag het pas lezen als ik weg ben." "Ahhhh Jess kom op, nu maak je me echt nieuwsgierig." Ik keek op mijn horloge en zag dat het al vijf uur was, om zes uur had ik training dus ik moest op schieten. "Ik ga even haar het toilet en daarna moet ik echt gaan want ik heb training om zes uur." Ik stond op en liep naar het toilet.
Toen ik terug kwam en ging zitten, stond Daley op "Wacht nog heel even, ik ben zo terug."
Toen Daley terug liepen we samen naar mijn fiets, daar nam ik afscheid van hem. "Nou, doei Daley, misschien zie ik je ooit nog wel eens." Zei ik lachend. Hij lachte naar me, en gaf me een knuffel. "Ik denk dat we elkaar nog wel gaan zien."
Ik pakte mijn fiets, en fietste weg. Ik draaide mij nog één keer om en zwaaide naar Daley, de jongen die mij zojuist een hele lange vertrouwde knuffel had gegeven.

Snel fietste ik naar huis, en trok mijn voetbalkleren aan. Toen ik alles in een tas had gedaan, rende ik naar buiten en fietste ik snel naar mijn voetbalclub.
Tijdens de training vertelde ik het hele verhaal over Daley aan mijn vriendin, Cindy. Aan het einde van de training gingen we nog een klein wedstrijdje houden, ik schoot uit een vrije trap vol in de kruizing, pffff wat was dat een lekker doelpunt.
Samen met Cindy fietste ik naar huis na de training, toen ik thuis was sprong ik snel onder de douche zodat ik op tijd klaar was om de Champions League wedstrijden te gaan kijken.
Ik pakte mijn mobiel en bekeek snel al mijn berichtje, een paar likes op instagram, getagd in een foto op facebook, twittermeldingen en nog whatsapp groepsgesprekken. Ik las alle groepsgesprekken en reageerde in een paar.
Ik legde mijn telefoon net weg toen ik *pling* hoorde. Ik had een whatsappje gekregen, van een onbekend nummer.

0610679167: Wat een prachtig doelpunt. 😍❤️

// sorry, dat het zolang duurde maar ik heb het erg druk met school. Ik probeer meer te posten. xoxo

VoetballiefdeOnde as histórias ganham vida. Descobre agora