3.

1.3K 52 3
                                    

Ik sloeg de deur achter mij dicht en rende naar de woonkamer. Mijn moeder keek mij verbaasd aan. "Uhm mama, mijn fiets is stuk gegaan en toen reed er een auto langs en die heeft me hier afgezet. Mijn mobiel was leeg dus ik kon niet bellen en ik was jouw nummer vergeten." Mijn moeder keek me geschrokken aan "Jess, je kan niet zomaar met vreemde mensen mee gaan rijden." Toen mijn moeder dat zei kwam er een grote glimlach op mijn gezicht, ze keek me vragend aan. "Hij was niet helemaal vreemd, ik ken hem niet persoonlijk maar het was Da-aal-ehhhyy Bbbb-lind." Stotterde ik. Mijn moeder wist dat ik gek ben op Daley Blind, ze sprong op en begon me te ondervragen. "Heb je hem gedankt? Heb jij zijn nummer? Heb je een foto gemaakt? Waren er nog andere mensen bij? Waarover hebben jullie gepraat? "Wat voor auto heeft hij?" "Mammmm, rustig. Ik heb hem heel erg bedankt, jammer genoeg heb ik geen foto of zijn nummer. Hij had een Mercedes, Viktor Fischer, Ricardo van Rhijn, Lucas Andersen en Nicolai Boilesen waren er ook en we hebben een beetje gepraat met zijn alle. Nu ga ik douchen want ik zit onder de modder. Daggg mam."
Toen ik onder de douche stond dacht ik na over wat er allemaal was gebeurd.
Ik heb gewoon in de auto gezeten bij Daley met Viktor, Lucas, Nicolai en Ricardo. Daley was erg aardig en behulpzaam, Viktor was erg aanwezig en hield van grappen maken netzoals Lucas en Nicolai. Wat mij wel opviel was dat Ricardo erg verlegen was, en niet erg veel praatte.
Toen ik al het modder in het bad zag, besefte ik dat de auto van Daley nu vies was omdat ik in zijn auto had gezeten en overal modder op mij had. Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan. Maar ik had een idee, een heel goed idee.
// Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben gehad, met veel mooie voornemens voor 2015. Één van mijn voornemens is om dit boek af te maken, en dat jullie het natuurlijk leuk vinden !

VoetballiefdeWhere stories live. Discover now