11.

1.1K 46 3
                                    

Toen ik thuis kwam besloot ik direct te gaan slapen. Ik deed een joggingbroek aan en een ander shirt. Meteen toen ik in bed lag, sloten mijn ogen en viel ik in slaap.

Ik rekte mij uit, en keek op de wekker. 19:30 gaf mijn wekker aan, ik had echt lang geslapen. Het was zo rustig in mijn huis nu iedereen op vakantie was. Ik stond op uit mijn bed en liep naar de badkamer, snel nam ik een warme douche.

Ik zette de douche uit toen ik de bel hoorde gaan. Ik sloeg een handdoek om me heen en liep naar de deur toe. Langzaam opende ik de deur en stak alleen mijn hoofd naar buiten.

"Hey Daley, wat doe jij hier?" "Ik heb wat te eten voor je meegebracht." Ik keek snel naar mijn buik, die rammelde van de honger. Ik deed de deur verder voor Daley open zou dat hij naar binnen kon.

"Oh, je was aan het douchen.. Zal ik later terug komen?" "Nee, kom binnen. Ik ga me even opkleden, dan kom ik daarna naar de keuken." Ongemakkelijk liep Daley langs me richting de keuken.

Snel liep ik naar mijn kamer om me om te kleden, ik hoorde hoe Daley wat rommelde in de keuken. Ik zocht een broek, shirt en lingerie.

Snel droogde ik mijn haar af, en deed mijn lingerie aan. Ik draaide me om, en zag toen Daley in de deur opening verschijnen. Hij keek me geschrokken aan, en werdt rood.

"Sorry, iiiikk dacht dat je al omgekleed was, sorry." Snel liep hij terug naar de keuken. Nadat ik helemaal was aangekleed liep ik ook naar de keuken toe. Nog voordat ik iets had kunnen zeggen, begon Daley al met praten.

"Het spijt me echt, ik dacht dat je al aangekleed was. Ik wou alleen maar vragen waar de borden..." "Daley, rustig. Het..uhm.. kan gebeurd, en maakt niet uit."

Ik pakte borden uit de kast, en zette het op tafel. Ik keek hem aan, "Maar je snapt nu wel dat jij mij alleen in lingerie hebt gezien, dat ik dat ook van jou wil zien." Geschrokken keek Daley me aan. "Uhm, ja geen probleem. Als jij dat wilt, snap ik dat. Het ging echt perongeluk." Hij stond op om naar mijn kamer te lopen.

Toen die net om de hoek was riep ik hem. Hij stak zijn hoofd terug de hoek om. "Schatje, je weet dat ik een grapje maakte he." Zei ik tegen hem. Hij werd rood en begon te lachen.

Langzaam kwam hij terug gelopen, het bleek dat hij zijn shirt al uit had gedaan. Zijn sixpack trok mij aandacht, waardoor ik niet hoorde dat hij mij riep.

"Jess, kan je het zien?" Snel keek ik weg, "Wat zou ik moeten zien?" vroeg ik schijnheilig. "Ik zag je wel kijken, maar jij hebt ook echt een mooi lichaam." Ik voelde hoe ik rood werd, "Sorry, thanks denk ik haha."

Nadat we hadden gegeten gingen we weer naar Kaj toe. Zijn situatie was nog niet veel veranderd.

Ik vertrouwde Daley dus ik vertelde hem over dat ik bijna met Viktor had gezoend. Hij kreeg een glimlach op zijn gezicht van oor tot oor.

"Maar Jess, het klinkt niet of je er erg blij mee bent?" "Dat is het dus nou ook, ik vind Viktor niet leuk, en dan wil ik ook niets met hem doen.."

Verbaast keek hij me aan, "Vind je Viktor niet leuk?" "Nee, ik vind hem echt niet leuk. Maar ik vond het wel heel lief dat je hem had gevraagd om te komen."

"Maar als je Viktor niet leuk vind, wie vind je dan leuk?" "Nou, dat wou ik je dus die ene keer vertellen. Het is.."

We werden verstoord in ons gesprek doordat de apparatuur waar Kaj aan vast lag begon te piepen. Snel kwamen er verpleegsters naar binnen gelopen. Ik keek Daley verontschuldigend aan, snel liep ik naar een verpleegster toe en vroeg wat er aan de hand is. "Kaj zijn hartslag was te laag waardoor het er even mee stopte. Maar nu is zijn hartslag weer zoals een bewegend levend persoon."

In mijn hoofd werd ik boos op de verpleegster omdat ze zei een bewegend levend persoon, maar Kaj leefde dus ik vond dat raar. Ik zag hoe Kaj langzaam zijn ogen opende, ik liep naar de andere kant en pakte zijn hand vast. "Hey Kaj." was het enige wat ik uit mijn mond kreeg, terwijl hij me aan keek.

Hij bewoog zijn lippen, en sloot zijn ogen weer.

VoetballiefdeWhere stories live. Discover now