tᥲᥒıtım

118 23 10
                                    

Evrende keşfedilmiş binlerce gezegen ve bi o kadar da keşfedilmemiş gezegen vardır. Bu keşfedilen gezegenlerden yalnızca bir tanesi tüm canlıların yaşaması için her koşula uygundur. Bu da Dünya gezegenidir.

Peki ya Dünya gezegeninden başka keşfedilmemiş insan yaşamına uygun bir  gezegen daha varsa? Gliese de bunlardan bir tanesi. Gliese gezegeninde de yaşam var ama tek sorun biz insanlar gibi canlıların yaşamaması. Yanlış anlamayın onlar uzaylı değil. Sadece bizden farklı olarak özel güçlere sahipler.

Bu özel güce sahip olan insanlar kendi topluluklarını yönetiyorlar. Sahip oldukları güçlerin sembollerini kalplerinin üstüne bir sembol olarak taşıyorlar. Şunu da eklemek isterim ki kendi asıl güçlerinin yanında başka yan güçlerede sahiplerdir. Bu yan güçlerin sembolleri de kendi asıl sembolleriyle iç içe geçmiş bir şekilde vücutlarında yer almaktadır. Bu yan güçler asıl sahiplerini bulunca toplulukları ve sembolleriyle birlikte asıl sahiplerine geçecektir.

Park Chanyeol, asıl gücü ateştir ve yan gücü ışıktır. Ateş - ışık topluluğunun önderliğini yapmaktadır.

Oh Sehun, asıl gücü rüzgardır ve yan gücü şimşektir. Rüzgar - şimşek/hava olayları topluluğunun önderliğini yapmaktadır.

Kim Jongin, asıl gücü teleportasyon ve yan güçleri ise su, dondurma'dır. Su - dondurma topluluğunun önderliğini yapmaktadır.

Do Kyungsoo, gücü topraktır ve sadece kendi topluluğunu yönetmektedir.

Zhang Yixing, iyileştiricidir ve onun bir topluluğu yoktur. Bu güç sadece ona özeldir.

Aralarında en tehlikeli ve gücü en yetkin kişi Park Chanyeol'dur. Bir ustadan ona miras kalan ejderha ateşi sayesinde gücünü çoğu zaman kontrol edemez.

Onu sinirlendirmek çok tehlikelidir. Sinirlenince ortaya çıkan gücü kendi evrenini yok edecek kadar etkindir. Gücü kontrol seviyesinde olduğu zamanlar Dünya gezegenine etkisi meteor ve yıldız kaymaları şeklinde olur. Ama gücü kontrol seviyesini aşarsa kendi gezegenini yok etmemek adına dünya gezegenine gelir. Etkisi ise orman yangınlarıdır.

Bu orman yangınları sıradan bir yangın değildir. Binlerce hektarlık alan yanar ama bir tane hayvana zarar gelmez. Yangından sapasağlam çıkarlar. Tek zarar bitki örtüsünün kül olmasıdır. Bu olay Dünya gezegeninde merak konusu olmuştur. Son zamanlarda herkesin dilinde dolaşan bir konu olmaya başlamıştır. Herkesin bir teorisi vardır bu hakkında ama hepsi bir varsayımdan ibarettir.  Bu gizemli olayın çözülmesi içinde kendi alanlarında çok başarılı olan bilim adamlarından bir ekip oluşturulmuştur.

Ekibin beyni olan Byun Baekhyun ve diğer ekip arkadaşları Kim Jongdae, Kim Junmyeon ve Kim Minseok acaba bu gizemi çözebilecekler mi?

PHOENIXUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum