.21.

105 16 8
                                    

Εφόσον ο Namjoon μου έκανε μου νόημα ότι όλα είναι εντάξει προς το παρόν προσπάθησα να χαλαρώσω γιατί το να είμαι τόσο νευρική νομίζω δεν θα βοηθήσει κανέναν.

Σε κάποια φάση καθώς κοιτούσα γενικά και παρατηρούσα βλέπω τον Taehyung να μιλάει με τη Σταυρούλα και να γελάνε.

Ξέρω ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους γιατί κάνει μπαμ ότι ότι της Σταυρούλας της αρέσει ο Yoongi και αυτός το ίδιο, όμως ομολογώ ότι ζήλεψα και μάλιστα πολύ. Τι δουλειά έχει ο Taehyung με τη Σταυρούλα?!

Τους είχα καρφώσει με το βλέμμα μου και μάλλον ο Jungkook το κατάλαβε γιατί ήρθε προς το μέρος μου.

Jungkook's pov:

Παρατηρούσα την Πανδώρα η οποία έχει καρφώσει το βλέμμα της για αρκετή ώρα κοιτώντας κάπου με νεύρα,γύρισα να δω τη κοιτάει έτσι έντονα και μόλις είδα τον Taehyung να μιλάει με τη Σταυρούλα τα κατάλαβα όλα.

Την πλησίασα

Jk: Πανδώρα τι γίνεται; Ποιον έχεις σκοτώσει με το βλέμμα σου;

Πδ: Ε;...Τι είπες;

Jk: Τον Taehyung και την Σταυρούλα δεν κοιτάς;

Πδ: Ε...ε...μου φαίν.....

Jk: Ναι σήμερα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους

Πδ: Ναι το βλέπω ( μου απάντησε αγριεμένα με ένα ύφος ειρωνίας)

Jk: Μην αγχώνεσαι ο Taehyung είναι τρελός για σένα δεν ξεκολλάει.

Πδ: Τ-τι?!

Τότε ξεκίνησε να παίζει έτσι μία ρομαντική μουσική.

Θέλοντας να την κάνω να ξεχαστεί και να ξυπνήσω τον Taehyung της ζήτησα να χορέψουμε.

Στην αρχή ήταν λίγο διστακτική την τράβηξε όμως από το χέρι και πήγαμε στο κέντρο της πίστας. Τοποθέτησα τα χέρια μου γύρω από την μέση της και αυτή τα δικά της γύρω από το λαιμό μου, δεν άργησαν όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω μας και λογικό ήταν πανέμορφη.

Μπορεί να χορεύουμε ωραία και να είχαμε κλέψει την παράσταση όμως αυτή συνέχισε να μην ενδιαφέρεται και να μην "καταλαβαίνει" τι γίνεται γύρω της, γιατί ακόμα κοιτούσε τον Taehyung ο οποίος μας είχε δει και είχε βγάλει αφρούς από τα νεύρα.

"Πανδώρα" της είπα και αυτή γύρισε και με κοίταξε με αυτά τα πανέμορφα μάτια της κάνοντας με να χαθώ μέσα σε αυτά. "Ναι" μου είπε με αυτήν τη γλυκιά και βελούδινη φωνή της και εγώ απλά συνέχιζα να την κοιτάω.

𝚃𝙷𝙴 𝚂𝙴𝙲𝚁𝙴𝚃.𝙱𝚃𝚂Where stories live. Discover now