.12.

146 22 0
                                    

Οταν χτύπησε ο συναγερμός πήγαμε όλοι στο κέντρο επιχειρήσεων. Ηταν κάτι δαίμονες είχαν περικυκλώσει όλο το ινστιτούτο, όμως δεν έκαναν επίθεση. Αυτό μας έκανε να καταλάβουμε ότι αυτός ήταν ο Val. (έλεγχε τους δαίμονες με το κύπελλο)

Περιμέναμε λίγο να δούμε τι θα έκαναν οι δαίμονες, αν θα έκαναν επίθεση η οχι. Τελικά δεν έκαναν κάποια κίνηση επίθεσης απλά περιτριγύριζαν γύρω από το ινστιτούτο και μετά από λίγο έφυγαν.

Προσπαθούσαμε να σκεφτούμε για ποιο λόγο να κάνει ο Val μια τέτοια κίνηση αλλά μάταια.

Time skip:

Nm: Λοιπόν δεν πρέπει να χάνουμε άλλο χρόνο. Ο Val κάτι ετοιμάζει και το βλέπουμε όλοι.

Yn: Εχεις δίκιο. Θα πάω στην αγέλη πρέπει να τους ενημερώσω για το τι έγινε και θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με τις νεράιδες, πρέπει να μάθουν τι έγινε και να δούμε αν είναι διατεθειμένοι να μας βοηθήσουν.

Jm:Ωραία θα πάω και εγώ στο ξενοδοχείο να ειδοποιήσω τους δικούς μου και θα ξανάρθω αύριο να δούμε τι θα γίνει. (Οι βρικόλακες ζουν σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο)

Ο Yoongi και ο Jimin έφυγαν.

Nm: Λοιπόν τώρα που έφυγαν τα παιδιά κορίτσια πρέπει να πάρετε την Λυδία και την Ευδοκία από εδώ και εσείς αγόρια πηγαίνετε να ετοιμαστε το γυμναστήριο με τα όπλα και όλα τα άλλα, γιατί θα ξεκινήσετε από σήμερα την προπόνηση.(για εμένα και την Σταυρούλα)

Πδ:Νομίζω όμως ότι δεν ωφελεί να τα κάνουμε όλα αυτά ενώ δεν ξέρουμε πού βρίσκεται ο Val.

Nm: Θα ψάξω εγώ, έτσι κι αλλιώς δεν θα σας στείλουμε αύριο.

Στ: Ωραία εφόσον τα βρήκαμε όλα δεν ξεκινάμε?!

Time skip:

Ειχαμε πάρει την Λυδία και την Ευδοκία ξαι περπατούσαμε για να τις πάμε στο σπίτι τους. Γενικά σε όλη την διαδρομή μιλούσαμε για διάφορα θέματα, δεν μιλήσαμε όμως για το τι έγινε από τα γενέθλιά μου και μετά μέχρι που η Λυδία ανέφερε κάτι για τον Namjoon λέει ότι τον αντιπαθεί θανάσιμα όπως και η Ευδοκια τον Jimin, αλλά εγώ είμαι σίγουρη ότι τα κορίτσια έχουν ξετρελαθεί μαζί τους.

Στ:Τέλος πάντων αρκετά είπαμε για τον Namjoon και τον Jimin ας πούμε και για άλλο.

Πδ: Σαν τι για σένα και τον Hoseok?

Στ: Εχεις πέσει εντελώς έξω εμένα μου αρέσει ο.....

Πδ: Yoongi! Ξέρεις φαίνεται, απλά είμαι περίεργη γιατί ήθελες να μιλήσεις με τον Hoseok;

𝚃𝙷𝙴 𝚂𝙴𝙲𝚁𝙴𝚃.𝙱𝚃𝚂Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα