BİRLİKTE AŞACAĞIZ-Büyük Buluşmaya Doğru

99 8 12
                                    

Soluk soluğa çarpışan nefesler birbirine arzu ile bakan gözler  , ikisi de artık kendileri ile savaşıyordu . Alina sordu kendine beni kaçıran bir adama nasıl böyle duygular hissedebilirim ya da beni kaçıran bir adama göre fazla mı farklı birisin sen Yekta ?

Yekta ise olamaz diyordu her defasında olamaz ; kendi bacağına sıkmak oğlum bu dedi kendine.

Yekta Alina'nın gözlerine baktı ve hışımla arkasını dönmesi bir oldu .

Yekta : Ben o zaman sipariş vereyim .

Alina sadece "hı , hı" diyebilmişti göz bebekleri büyümüş dudakları hafif aralık Yekta'nın gözlerine işleyen o bakışlarının etkisinde idi.

Yekta son anda "Her şeyin  canı cehenneme" dedi.

Alina'nın dudaklarına minik bir buse bıraktı ancak Alina da arzularına yenik düşmüş karşılık vermişti bunu fark eden Yekta elleri ile sıkıca kızın yüzünü sardı , Alina'nın bir sağa bir sola bakan bakışlarını yakalamaya çalışıyordu .

Yekta : Alina bu, bu bundan pişman mısın söyle bana ?

Alina çok utanıyordu bunca olaydan sonra ilk defa bir erkek ile ileri gitmek hatta kendi iç dünyasında   öpüşmenin de ilerisine gitmeye cesaret etmişti . Ne oluyor Alina kendine gel diyordu? Oysa diğer yandan Yekta'ya yalan söyleyecek kadar kendini düşünmüyor muydu , kendi mutluluğunu hayatında bir kez olsun kendini mutlu etmek için belki sorumsuzca  ama al bir karar diyordu kendine  .

Alina bakışlarını Yekta'ya dikti ve kendinden belki de ilk defa bu kadar emin bir şekilde !

Alina: Hayır , pişman değilim !

Yekta sanki bu cevabın geleceğini biliyormuş ve bekliyormuş gibi duyar duymaz bir eli Alina'nın belinden tutarken diğer eli az sonra çarpacakları duvara kızın kafası çarpmasın diye tutuyordu .Alina'nın bedeni sert ama Yekta 'nın kolları sayesinde bir o kadar da hasarsız duvar ile buluştu.

Yekta ile tutku dolu bir öpüşme hayatında hiç böyle hissetmemişti ne Alina ne de Yekta ; hiç bitmesin istiyordu o an .

Yekta Alina'nın dudaklarından kısa bir süreliğine ayrıldı ; nefes nefese idi ...

Yekta : Çok güzelsin , bu dünya için fazla güzelsin Alina .

Alina hiçbir şey diyemiyordu hipnoz altında gibi hissediyordu kendini ; Yekta tekrardan dudaklarına yapıştı Alina kollarını Yekta'nın sırtına doğru götürdü ve Yekta hızla kızı bacaklarından tutup öpüşmeye devam ederken bir yandan da yatağa götürmeye devam etti .

Alina'yı usulca yatağa bıraktı gözlerinin içine baktı Alina çok güzelsin ve tekrar devam etti boynundan öpmeye başlamıştı yavaşça kollarından bluzunu çıkardı . İç çamaşırı Yekta'yı daha da kışkırtmıştı siyah dantelli iç çamaşırları ile dolgun göğüslerine kısa bir süre gözleri takılsa da devam etti boynu ve dudakları arasında adeta mekik dokuyordu çok yavaş idi Yekta'nın Alina'nın vücuduna bıraktığı buseleri .Sonrasında Alina'ya baktı gözleri kapalı kendi dudağını ısırıyordu aç gözlerini Alina ; dedi arzu dolu gözlerle bakıyordu .

Yekta : Şunlardan artık kurtulsak mı ?

Soruyu sorarken kastettiği Alina'nın sütyeni idi ; kız o anda irkildi Yekta tereddüte düşse de Alina onay verdiği için gözlerini hiç ondan ayırmadan devam etti ama Alina'ya bir şey olmuştu birden rengi soldu sanki o anın büyüsünden çıkmıştı . Kız nefesini tutmuş kendini bir bakıma sıkıyordu .Yekta eşşek kafam dedi kendine .

Yekta : Hey , hey Alina gel güzelim ; çok özür dilerim bu kadar ileri gitmemeliydim.

Alina'nın o esnada  gözlerinden yaşlar akmaya başlamıştı .Yekta kendinden belki bir kez daha nefret etti kafasına eliyle aptal herif diye vurdu ; o anda Alina elini tuttu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 21, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ALİNAWhere stories live. Discover now