Köpük Partisi

298 71 55
                                    

Alina böyle olacağını tahmin etmiştim diyordu ;  sitenin en yakışıklı , peşinde adeta bir ordu olan erkekten bahsediyordu kızlar ne bekliyordum dedi içten içe. Şaşırmaktan da ziyade aksine hiç şaşırmamıştı Tuğberk'e de güvenilmeyeceğini fark etmişti . Bu düşüncelerin hepsi saniyeler içerisinde gerçekleşti ve yavaşça bakışlarını karşıya çevirdi.

Evet buradan bakınca  dışarıdan bir gözle yeni başlayan bir ilişki var gibi duruyordu , kızında sohbetten bir o kadar keyif aldığı kesindi ama karşısındaki kişi Tuğberk değildi ; Alina Tuğberk'in olmamasının verdiği rahatlığı mı yoksa karşısında kızların senin ki elden gidiyor dedikleri kişinin Cem olmasının verdiği rahatsızlığımı yaşayacağını bilememişti .

Alina: Kızlar Cem  deseydiniz ya baştan diyerek hafif morali bozuk hafif sinirli bir duygu durumunda sitem etmişti .

Ecrin: Senin ki dedik ya Alina.

Alina: Cem benim ki falan değil bundan sonra bir daha senin ki demiyorsunuz !

Kızlar Alina'nın bu tavrına şaşırmışlardı , normalde hiç bağırmayan arkadaşlarına karşı tolere edebilirliği çok yüksek biri idi ; şuan bu kadar sinirli olması kızlar ile olan muhabbetini de germişti . Durumu Ece kurtarmıştı.

Ece: Kızlar sakin olun ya , tamam Alina bugün gergin gününde olabilir ancak birazdan köpük partisi için start vereceğiz ; kimseyi eğlenmiyor olarak görmek istemiyorum.

Tanyel: Evet,  Alina bugün tadın yok farkındayım , anlatmak istediğin bir şey var mı ?

Alina şuan kendini hazır hissetmiyordu , hem anlatacak olsa bile yeri burası değildi , arkadaşının eğlencesine madem bir şekilde gelmişti partisini zehir etmeyecekti . Tanyel'in sorusunu Alina anlatırım başka zaman , diyerek geçirmişti .

Tanyel omuz silkerek iyi sen bilirsin diyip durumun üzerine düşmememişti kızlar piste doğru ilerlemeye başlamışlardı.
Alina o anda içinden hiç köpük partisi gibi tanıdık tanımadık birçok insanın bir arada ve dipdibe olduğu bir alana gidesi yoktu , şurada bile zoraki duruyordu . Kızlar bugün Alina'nın üzerine düşmemeye karar almışlardı belli ki , Alina'ya ısrar etmeden hepsi bir arada köpük banyosu etkinliğinin olduğu alana ilerlemişti Alina gibi birkaç kişi kalmıştı kokteylleri  yudumlayan.İleriye doğru dalgın dalgın bakıyordu . Yanından Cem'in konuştuğu kız ağlayarak tuvalete doğru koşarak geçti . Yine neler dedi acaba , pisliğin tekiymişsin de haberim yokmuş Cem diye aklından geçirdi kızın  haline de bir o kadar üzüldü .

Ardından Cem için bugün yaşananlara rağmen insan içine nasıl böyle çıkar diyordu , insan da utanma duygusu olsa gelemez idi buraya , kendine tekrar hatırlattı o sana yaptığı bu zorbalıklardan utanmamışken , senin hiçbir suçun yok iken mi utanacaksın Alina kendini güçlü tut diyerek kendine telkin veriyordu.

Aslında Alina o kadar çaresiz halde idi ki şuan içinde bulunduğu duygu durumunu yalnız kendi iç sesi ile değerlendiriyor yine kendi kendine sakinleşmeye çalışıyordu ; desteğe o kadar ihtiyacı vardı ki kimden beklediği de çok belliydi. Bunları düşünürken Cem'in karşıdan ona pis pis sırıtarak kaşını gözünü oynatıp bir şeyler  demeye çalıştığını fark etti o kadar alkol almış olacaktı  ki ne dediği anlaşılmıyordu.

Alina bakışlarını başka tarafa çevirince Cem bağırmaya başladı .

Cem: Alina , gel buraya Alina , Alina , Alina .

Durmadan Alina'nın adını söyleyip durdu yalpalayarak Alina'ya doğru gelmeye başlamıştı ki ; Alina her ne kadar soğukkanlı davranmaya çalışsa da kendi içinde ne fırtınalarla mücadele ettiğini başkası bilmiyordu . Cem'in ona doğru yaklaştığını görünce panikledi ondan uzaklaşmak için hemen ileride ki ; köpük partisinin kalabalığına girdi . Herkesin birbiri ile kolay kaynaşabildiği bu kalabalığı kendi için fırsata çevirmişti .

ALİNAWhere stories live. Discover now