Hasretinle Yandı Gönlüm

197 35 89
                                    

"Not: Özlem , hasret çekenler var mı okurlar arasında ya da sevdiğine kavuşamayan açılamayanlar .Bu bölümü şarkı ile beraber okursanız sizi tekrar o duyguların etkisi altına alabilir 😔"

Tuğberk otopark alanından Alina'nın evine doğru sürmeye başladı , "Nerede  kaldı bu kız ya banyoda mı çıkamadı ne yaptı? " derken evin zilini çalmaya karar verdi.

Olga Hanım kapıyı açınca;

Olga Hanım :Buyrun ,Tuğberk Bey .

Tuğberk :Olga Hanım ,Alina'yı merak ettimde bir seslenbilir misiniz ?

Olga Hanım: Tuğberk Bey , Alina hanım evde yok .

Tuğberk:Nasıl yok ?

Tuğberk hızla Alina'nın odasına giden merdivenleri çıktı .Odaya girdiğinde kızın çiçeksi parfümünün kokusu hala etkisini sürdürüyordu , banyosunda makyaj malzemeleri aynanın önünde duruyordu .Düzleştiricisini yere bırakmıştı ve düzleştirici hala sıcaktı , yerde birkaç tutam saç vardı , Alina'nın hazırlanıp evden çıktığını anlamıştı .

Alina'nın haber vermeden bu kadar geç kalması onu endişelendirse de kız arkadaşlarına ulaşmak aklına gelmişti. Orkun'u aradı ve Ece'ye sormasını istedi.Ne Ece ne de diğer kızlar hiçbiri Alina ile irtibata geçmemişti , Orkun'da Tuğberk'in telaşını görünce yanına gitti .Güvenlik kameralarının kaydını açtırmayı düşündüler ve  olanları teker teker izlemeye koyuldular .

Arabanın gelişini , adamların Alina ile konuşmasını izlerken

Tuğberk: Ters giden bir şey olduğunu anlamıştım s*ktir ! dedi.

Orkun : Sakin ol kardeşim , bakalım bir durum ne anlayalım tanıdıkları olabilir.

Ardından adamların birisinin Alina'nın bacaklarından diğerinin kollarından tutup arabayı sürükleyişini gördüğünde.Duvara bir tekme atıp .

Tuğberk : Hayvan herifler ! Kim lan bunlar , ne işleri olur kızla . ( Güvenlik birimine hitap ederek.) Dağ başından mı kaçırıyorlar lan siz neredesiniz he ?

Güvenlik : Beyefendi , kusura bakmayın ancak siteye daha önceden de giriş / çıkış yapmış bir araç ise bizim önlem almamız imkansız.

Tuğberk : Bak , hemen kayıtlarına bak , arabanın plakası neyi varsa secelesini dökün .

Güvenlik : Tabi hemen ancak uzun sürebilir , Tuğberk Bey ben size bir ya da iki saate dönüş yapayım efendim .

Tuğberk : Lan Alina yok lan ne saati hemen diyorum .

Orkun : Tuğberk , tamam sakin ol oğlum adamlarda işini yapıyor , kayıtlara ulaşmaları adamların geldiği saati tutturmaları bir dünya iş gel o sırada biz de kendimizce akıl yürütelim .

Orkun ve Tuğberk , Orkun'un evine gittiler ,Ece , Tanyel , Ecrin hepsi Orkun'da  toplanmıştı .Tuğberk kızlara selam vermeden tuvalete geçmişti .İlk defa gözlerinden yaş akıyordu , bir kıza duyduğu daha doğrusu bir kızın canına duyduğu endişe için .Birisi bir şey yaptıysa , ya başı gerçekten belada ise ya şuan canı yanıyorsa .Kafasını elleri arasına aldı .

Tuğberk : Neden lan neden , bizim mutlu olmaya hakkımız yok mu ? Beni de geçtim lan şu kızın yüzü neden gülmüyor . Or*spu çocukları , hepinizin belasını s*k*cem lan !

Orkun kapıyı tıkladı .

Orkun : Kardeşim , iyi misin ?Yanımıza gel ; hep birlikte düşünelim .

ALİNAWhere stories live. Discover now