ÇOK AÇIM

125 15 22
                                    

Akşam olduğunda Alina yatağına oturmuş Tuğberk'i düşünüyordu neredeyse kaç gündür kendi derdine düşmüş ona ulaşmak aklının ucundan bile geçmemişti . Ama bugün kararlı idi Yekta'dan rica edecekti , Yekta'nın onun bu ricasını kırmayacağını düşünüyordu .

Yekta ise adamlarına izin verip gönderdikten sonra Alina'nın odasının kapısını tıkladı , Alina'dan cevap alınca içeri girdi .

Yekta : Nasıl gidiyor ?

Alina : Nasıl gitsin , bildiğin gibi planımızı uygulayacağımız günü düşünüyorum .

Yekta : Alina bak ; çok büyük bir yükün altına giriyorsun o şerefsizle karşılaşmak seni daha da içinden çıkamayacağın bir duruma sokabilir. Bana izin ver ben kendi bildiğim adamlarım ile ve bahsettiğim yardım edecek olan kadın ile iş birliği içinde olayım .

Alina : Yekta ben ben bugün kendimi sana iyi ifade edememişim anladığım kadarıyla !

Sözlerini bitirdikten sonra Yekta'nın gözlerinin içine kendinden emin bir şekilde hiç ayırmadan baktı ; derin bir soluk verip omuzlarını aşağı düşürdü , beden dili ile artık bu durumu daha fazla üstelememek istediği fazlasıyla anlaşılıyordu.

Yekta iki elini teslim olmuş gibi havaya kaldırdı sesinde sitem hakim de olsa cevap belli idi ;
- Tamam , tamam !

Yekta : Ama gözüm üzerinde olacak benle irtibatı asla kesmeyeceksin !

Alina : Tamam patron ; merak etme .

Alina'nın hafif neşeli bu hali Yekta'nın hoşuna gitmişti tabi ki , kızın suratından gözlerini milim ayıramıyordu iç sesini dinlese saatlerce karşısında oturur onu izlerdi ama kendi duygularını gizlemede ödül alacak biri varsa bu evrende biri de Yekta Sancak idi.

Yekta : Ben biraz dinlenip , duşa gireceğim bir isteğin var mı ? Yemek istersen sipariş edebilirim sana .

Alina: Aslında var .

Nasıl dile getireceğinden emin değildi Tuğberk'in ismini Yekta'ya söylemesine gerek var mıydı yoktu sanırsam diye düşündü ...

Alina: Bir arkadaşımı aramam lazım çok güvenebileceğimiz biri merak etme ; bana ulaşamadığı için çok telaşlanmış olmalı yani kaçırdığınız gün beni , onunla planımız vardı .

Yekta : Kimmiş bu arkadaş!

Sitemli bir ses tonu ile başlamıştı ki konuşmasına ses tonunu alçalttı " Hay ben senin merakına Yekta!" diye kendine sövüyordu içinden .

Alina bu soru karşısında şaşırmıştı böyle bir tepki beklemiyordu ne zamandan beri hayatındaki diğer insanlarda ilgi çekici bir noktaya ulaşmıştı ki Yekta'nın gözünde .

Alina : Siteden arkadaşım çok iyi bir çocuk .

Yekta : He anlıyorum , çocuk !

Alina : Adı Tuğberk .

Yekta : Kaç yaşında peki bu çocuk ?

Alina: Benden iki yaş büyük neden ki ?

Yekta : Bak çocuk sayılmazmış ; şimdi daha güzel netlik kazandı(dalga geçiyor gibi duruyordu ama sinirden gülüyordu birden ciddileşti ve ses tonunu yükseltti) başıma dert açma Alina ; Tuğberk falan uğraşamam bu planı gerçekleştirelim sonra kavuşursun arkadaşına .

Yekta sinirlenmişti , duygularına engel olamıyordu aslında Alina onun gözünde sadece borcu olan adamın bir yakını olmaktan çıkmıştı , hoş yakını bile denemezdi kıza duyduğu hisler giderek kafasında netlik kazanıyor ilk defa netliklerden korkuyordu . Yersiz tepkilerini ise artık kendisi anlıyordu ama Alina henüz fark etmiş değildi .

ALİNAWhere stories live. Discover now