Bir Zamanlar Güçlü

1K 151 306
                                    

Odanın içine panjurlardan sızan güneş ışınları ve kuşların cıvıltısıyla uyanmıştı Alina , Olga hanımın mutfakta hazırladığı atıştırmalıkların kokusu aşağı kattan yukarı doğru geliyordu ;  acıkmışlığın verdiği hissiyat ile ayağa büyük bir gayret ile   kalktı ve  odasındaki banyoya doğru ilerledi hızlı ve soğuk bir duş ile kendine geldi .

Ardından haftalık güzellik rutinlerini yapıp  giyinmeye başladı . Annesi daha uyanmamıştı yarın her zaman olduğu gibi babası ile birlikte yurt dışına gideceklerdi oradaki evlerinde 1 ay kalmayı planlamışlardı ; Alina ise eğitimi yüzünden Türkiye'de kalmak zorunda idi ilk defa ailesinden bu kadar uzun süre ayrı kalacaktı ; Alina'nın hissettiğiniz üzere rahat bir yaşantısı vardı. Ailesi hatrı sayılır zenginlerdendi , kahvaltısının ardından arkadaşları ile görüntülü görüşmek üzere odasına geçti .

4 kişilik görüntülü görüşmeyi whatsapp grupları üzerinden yapmışlardı :Alina , Tanyel , Ecrin ve Ece

Alina: Kızlar! Nasıl gidiyor bakalım tatil ?

Ece: Alina mükemmel gidiyor , sabahtan beri havuzdan çıkmıyorum.

Alina: Ece ; özendiriyorsun beni ! Aklımda yokken aklıma soktun şuan .Birazdan bende inerim havuza .

Ardından Tanyel atıldı

Tanyel: Alina dün Cem'i gördük kulüpte hemde şu at suratlı Sıla ile ; ardından Allah affetsin ama ne yapayım kız yontulmamış öküz gibi tipi de aynı ata benziyor dedi Tanyel
Alina kahkahalara boğuldu .

Alina: Tanyel , Cem artık eskide kaldı onun da tıpkı benim olduğu gibi bir hayatı var beni ilgilendirmez .

Tanyel heyecanla

Tanyel: Tabi canım tabi o yüzden mi geçen akşam sarhoş numarası yapıp odana girip seninle birlikte uyumak için yalvardı sabahta bir adet gül bıraktı Alina !

Alina: Ben hala seviyorum Cem 'i ama arkadaş olarak ve isteklerini kıramıyorum o gün çok zor bir durumdaydı ve geri çeviremedim

Ecrin :(Ecrin güldü)ne gibi zor bir durum bize de anlatsana Alina :D

Alina :Kızlar yaramazlaşmayın sadece uyuduk , ilişkilerimde nasıl olduğumu biliyorsunuz emin olmadığım biri ile özel bir şey yaşamayacağım ve o özel kişi karşıma çıktığı zaman bunu hissedeceğimden eminim zaten kaldı ki bu grupça verdiğimiz bir söz unuttunuz mu ?

(Tanyel atıldı ): Karşına çıkanlar orduları geçti ama sen hala bulamadın mı Alina ? Pes , bari bize ek kontenjandan ver bir şeyler biz mutlu olalım .

Alina: Alın , alın hepsi sizin olsun kızlarım benim diye dalga geçti ; ardından şaka maka kızlar sanırsam Tuğberk 'e karşı hafiften hoşlanmaya başladım geçen gün bana birlikte gittiği spor merkezinde spor yapmayı teklif etti bende kıramadım bugün gideceğiz bakalım nasıl geçecek .

Ece: Bize de bunu gideceğin gün mü haber veriyorsun kızım önceden söyleseydin keşke alışverişe çıkardık ne giyeceksin birlikte seçerdik .

Alina: Kızlar sakin olun tamam sitenin en yakışıklı ve gözde bekarı olabilir ama spora gideceğiz sonuçta klasik bir tayt bir bra ile hazırım demek oluyor .

Tanyel :O çocukla buluşmaya öyle özenmeden makyajsız gidemezsin .

Alina: Oldu Tanyel gideyim sonra ter yerine fondöten damlasın yere hemde bu sıcakta .

Alina görüntülü sohbetlerinin ardından havuz başına gitti , havlusunu şezlonga serdi kakaolu ve hindistan cevizi aromalı kremini sürüp derin bir keyif ile güneşlenmeye başladı , hafif bir uykuya daldı ancak saygısızın birinin havuza çok süratli atlayışı ve havuzun klorlu sularının üzerine sıçraması onu bu keyfi uykudan alıkoymuştu.

Yanakları Güneş'den kızaran Alina , havuz başına doğru ilerledi ama güneşin geliş açısı değiştiği için gölgelik işe yaramamış başının bir hayli sıcaktı . Ferahlamak için havuza atladı ve çıktığında karşı da dinlenen Tuğberk'i gördü , o sırada Tuğberk'in gözlerinin kendisinin üzerinde olduğunu fark etti.

Tuğberk : Bende spora geç kalacağım diye korkuyordum meğer birileri benim gibi havuzcu çıktı .

Alina (somurtarak): Spora gidebilecek gibi hissetmiyorum çok halsizim Tuğberk .

Tuğberk : Neden hasta mısın ,  moralin mi bozuk yoksa ?

Alina: Yok , güneş çarptı beni sanırsam , ateşim var gibi midem bulanıyor ..

Derken Alina havanın da etkisi ile gözü karardı bir an dizlerinin bağı çözüldü ve ...

DEVAMI YARIN GELİYOR !!

ALİNAWhere stories live. Discover now