CEM

575 129 219
                                    

Başına güneş geçtiği için bir anlık baygınlık geçirmişti Alina ancak Tuğberk'in onu kucaklayıp bir sezlonga gölgeye yatırmasına yetmişti bu durum.
Alina'nın yüzüne doğru hafif erkeksi hafif güneş kremi kokulu bir esinti vardı Tuğberk'in nefesini boynunda hissetmişti içi ürperdi garip bir histi bu ayak parmaklarından başına kadar sanki tüm vücudu hafif bir elektrik akımına kapılmıştı .

Tuğberk: İyi misin ?

Alina: İyiyim , iyiyim güneşin altında uyuya kalmışım sonrasını biliyorsun .

Tuğberk : Hmm , o zaman bugün spor iptal gel sana havuz başında ferah bir yoğurtlu smoothie ısmarlayayım kendine gelirsin .

Alina: Teklifin için teşekkür ederim

Tuğberk : Ama ile devamını getirmeni istemiyorum hadi hadi ( diyip Alina'yı tekrar kucakladı)

Alina şaşkınlık içinde : Tuğberk benim ayaklarım var yürüyebilirim .

Tuğberk aşk adamı değildi Alina'yı ilk gördüğünde güzelliğinden ve fiziğinden çok etkilenip bir kaç gün takılmalık kız gözüyle bakmıştı ancak bunları düşüneli 3 hafta geçmişti 2 haftanın sonunda anca konuşmuş irtibat kurabilmişti Alina ile ,

Tuğberk: Evet ama benim kollarımda kızları şımartmak için var!

Alina: ( kızları demesi gözünde Tuğberk'i riskli kategoriye soksa da trip atacak hali yoktu aralarında bir şey yok idi ama bir şey demeden de kalmazdı) Sağol Tuğberkcim ben yeteri kadar şımartıldım sen koca gönlünü pardon kolunu diğer kızlarına sun .
Tuğberk : (Güldü ) Hahaha , birileri tek kızımı olsun o da kendisi olsun istiyor anlaşılan .

Alina: Ben sana ait bir nesne değilim senin kızın olmakta ne ?

Tuğberk : sakin şampiyon bayılmana veriyorum , normal tabi sarışınlar daha kolay çekiyor güneşi kafaya

Alina: saygısız diyerek arasına birkaç mesafe koydu

Tuğberk : tamam gerildik sakinleşelim buraya ne için gelmiştik unuttuk mu ben smoothielerimizi alıp geliyorum bir yere ayrılma.

O sırada Cem uzaktan Alina ve Tuğberk'i izliyordu , bu zamana kadar Cem'in hayatta isteyipte elde edemediği tek bir şey vardı o da Alina , Tuğberk'e o kadar sinir olmuştu ki gidip yüzüne bir yumruk indiresi geliyordu ; ama sakinliğini korudu ve Alina'ya doğru ilerledi.
Alina karşıdan gelen Cem'i görünce şaşkınlıkla gülümsedi ne işi var burada dedi kendine .

Cem: Alina biraz konuşabilir miyiz ?
Alina ne dese bilemedi Tuğberk birazdan gelecekti ne de olsa .

Cem : Hadi çok uzun sürmeyecek sana kanıtlamak istediğim bir şey var .
Alina söylediklerine şaşırdı Cem'in pekala dedi neyi kanıtlayacaksa dedi .

Alina'nın kabul etmesiyle Cem kızın kolundan kaptığı gibi havuz başındaki duş kabinlerine sürükledi . Alina şaşkınlık içerisinde idi

Alina: Neden buraya geldik Cem çok zamanım yok !

Cem üzerlerine buz gibi suyu açtı Alina'nın bikinili vücudunu buz gibi mermerlere itip kendi vücudunu kıza bastırdı .

Cem: Sana gizli arzularını kanıtlayacağım burada Alina .

Alina: Ne arzusu ne saçmalıyorsun Cem .

Cem parmağını Alina'nın dudaklarına bastırıp sus işareti yaptı dudaklarını kızın dudaklarına bastırdı Alina kendini geri çekmek istedi ama duvara doğru ittirmişti Cem, Alina başını çevirdi Cem çenesinden tutup

Cem: Gözlerimin içine bak Alina seni ne kadar çok sevdiğimi hissediyorsun değil mi ?

-Alina : Bırak beni Cem bırak !

"NOT: YETİŞKİN +18 ANLATIM SÖZ KONUSUDUR ; HOŞLANMIYORSANIZ BU KISMI ATALAYABİLİRSİNİZ .YETİŞKİNLERE ÖZEL OLAN KISMI KALIN PUNTO OLACAKTIR."
Yetişkin İçerik ———————————
Cem kızın belinden tutup kendine
bastırdı eli belinden kalçasına kaydı bu bebek gibi tene ondan başkası dokunamazdı Alina ona ait olmalıydı böylelikle kendisine ait kalacak ve kimse ona el sürmeyecekti ; kalçalarını tutup iyice kendine çekti ; Alina bacakları ile ittirmeye çalıştı Cem'i ama Alina çok güçsüz idi ona karşı koyamıyordu .

Cem: Alina direnme teslim ol , teslim olduğunda zevk aldığını göreceksin sende .

Alina: Ne teslim olmasından bahsediyorsun sen Cem beni hemen bırak şuan bu yaptığın taciz aramızda ki herşey bitti ileriye gidiyorsun.

Cem : Şu beni reddetmelerin bana seni daha da arzulatıyor anlamıyor musun fıstık?

Alina ile yatakta olmayı hayal etti , aklından bir sürü şey geçiyordu o düşüncelerle kendine hakim olamadı kızın boynuna öpücükleri ile resmen saldırdı ; boynunu kulak memesini deli gibi öpmekte değil resmen emiyor gibiydi .Elleri göğsüne doğru gitti .

Alina : Dur cem bırak istemiyorum bırak beni bırak bırak diyerek ağlamaya başladı .

Cem kendine engel olamıyordu ilişkileri boyunca deli gibi merak ettiği vücudu bütün güzelliği ile karşısında sıkıca sarmış bir şekilde elinin altında idi mükemmel göğüsleri ağzının içine girecekti neredeyse bikinisini öyle bir çekti ki askısının kayışını kopardı dili ile meme ucuna dil attı ve dudaklarını Alina'nın memesine yapıştırdı aç bir bebek gibi emiyordu.

Alina : Bırak bırak bırak diyorum seni istemiyorum bırak git buradan
Cem bir eli ile Alina'nın ağzını kapattı kızı kendine iyice çekti bikini altına elini sokmaya çalışıyordu ...

Tuğberk elinde ki smoothielerle geri döndüğünde Alina'yı masada göremeyince çok bozulmuştu ; anlaşılan aralarında geçen şu muhabbetin tribini atıyor demişti kendi kendine ; peşinden koşacağımı düşünmüş olmalı dedi ve güldü ancak Tuğberk hiçbir kız için çabalamazdı zaten kızlar ayağına gelirdi .
Havuza geri dönmeye karar verdi Alina'ya aldığı smoothie'yi bıraktı ilerledi o sırada garsonlardan biri dayanamadı seslendi .

- Beyefendi bakar mısınız?

-Tabi

- Beyefendi , haddime değil ama yanınızda ki hanımefendi yakınlık derecenizi  bilmiyorum ama hanımefendinin yanına biri geldi kolundan zorla tutar gibi bir hali vardı baskıcı bir tipe benziyordu hanımefendi ilk başta oyalandı sonra kalktı dönüp dönüp size baktı ama siz görmediniz bayadır gelmedi şu havuzun başındaki duş kabinlerine götürdü hanımefendiyi , kusura bakmayın haddime değil dikkatimi çektiği için söylemek istedim .

Tuğberk : Teşekkürler dedi ama garsona bakmıyordu bile o sıra kim acaba dedi sonuçta gitmiş ama pek istemiyordu diyor garson diye aklından geçirdi hemde duş kabinine götürmüş kızı derken aklı başına geldi ve kabinlerin oraya doğru koşturmaya başladı

ALİNAWhere stories live. Discover now