◇Νέος κύκλος◇

401 26 1
                                    


ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 

"Τα χρώματα του ουράνιου τόξου ήθελε να κλέψει η καημένη ,να τα φορέσει για φόρεμα να την δουν τα ξωτικά και να την πάρουνε μαζί της ..."

"Μαμά ,ξανά !"φωνάζει η Μπεατρίς με την γλυκιά της προφορά .

"Όχι !"παρακαλούν ο Μάιλο και ο Ίθαν με μια φωνή .

"Ναι !"φωνάζει η Μπεατρίς απαιτητικά .

Εγώ ξεφυσάω γελώντας ."Αγόρια πάτε εσείς να παίξετε και εγώ με την Μπεατρίς θα το ξαναπούμε "λέω και πριν ολοκληρώσω τη πρόταση μου τα αγόρια μου έχουν γίνει καπνός .Μένω μόνη μου με τη παραχαϊδεμένη κόρη μου να ξαναδιαβάσουμε το αγαπημένο βιβλίο της .

"Λοιπόν μια φορά και ένα καιρό ήταν μια μικρή κοπέλα που -"

"Τι διαβάζετε εκεί ;"ρωτά η μαμά μου διακόπτοντας το παραμύθι και προκαλώντας την οργή της Μπεατρίς .

"Όχι τώρα γιαγιά !"φωνάζει και με σκουντά για να συνεχίσω .

"Κάτσε ένα λεπτό βρε αγάπη μου γλυκιά και το διαβάζουμε το παραμύθι ..."της λέω και της δίνω ένα φιλί και εκείνη σταματά για λίγο να παραπονιέται .

"Τ ι έγινε μαμά ;"την ρωτώ και σταυρώνω τα χέρια μου στο στήθος μου ."Ο Μαξ είναι εδώ για να σε ενημερώσει για τη μηνιαία κατάσταση "

"Πες του πως σε ένα λεπτό κατεβαίνω και να περάσει στο γραφείο "λέω και εκείνη νεύει καταφατικά .

Μετά το θάνατο του Άξελ ο Μαξ διαχειρίζεται τη περιουσία που μας άφησε και μου δίνει αναφορά κάθε μήνα για την οικονομική κατάσταση και τα λοιπά .Μπορεί πλέον να είμαι επισήμως ενήλικη μα αυτό δε σημαίνει πως μπορώ να κάνω τη δουλειά που κάνει ο Μαξ και έκανε ο Άξελ .Αντίθετα με όλα αυτά σπουδάζω τέχνες στο πανεπιστήμιο ..Τελικά με κέρδισε η ζωγραφική .

Με το πανεπιστήμιο και τα παιδιά δε προλαβαίνω και πολλά ποσώς μάλλον να ελέγξω την αυτοκρατορία Ρος ..Μέχρι τώρα κουτσά στραβά τα καταφέρνω με τους μπόμπιρες με τη βοήθεια της μαμάς .

Η Άντι επέστρεψε μόνιμα στο Καναδά και επισκέπτεται τα εγγόνια της στις γιορτές όπως και η Σιέρα η οποία μένει στην Αμερική και σε λίγο καιρό περιμένει το πρώτο της παιδί .Έτσι η μόνη μου βοήθεια η μητέρα μου με την οποία μένουμε .

Δε μπορώ να πω όμως ,τακτικά έρχεται και ο πατέρας μου ο οποίος συζεί ακόμα με την Ρόζα με την οποία δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση .Σε αντίθεση με τον Νέιτ ,τον αδερφό μου , που σχεδόν κάθε μέρα είναι εδώ .

Παγιδευμένη Στο ΣκοτάδιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα