◇"με ...θέλει ;"◇

502 30 6
                                    

**Ενημερώνω πως πολύ σύντομα το εξώφυλλο θα αλλάξει .


Δεν ξέρω πολλά για εκρήξεις ,ποτέ δεν ήξερα .Πάντα απέφευγα τα καταστροφικά φαινόμενα απο την ζωή μου ,αποζητούσα την προσωπική μου ευχαρίστηση .Ο Άξελ όμως ήταν μία καταστροφή απο μόνος του .Η καταστροφή μου .Η Ρένα πίστευε πως οι δύο μας θα προκαλούσαμε έκρηξη .Ναι ...

Θα τα καταστρέφαμε όλα .

Προπάντων όμως θα κατέστρεφε αυτός εμένα .

Έστω αυτό το λίγο που απομένει απο εμένα ...

Και αυτό το συνηδειτοποίησα καθώς στην αίθουσα εισέβαλε μια αιθέρια ύπαρξη ,μία σειρήνα που ήταν έτοιμη να σαγηνεύσει τον ναυτικό μου και έπειτα να τον κατασπαράξει .

Η Οφήλια Άντερσον βρισκόταν εδώ .

Κι εγώ ανεπαίσθητα μίκρυνα λίγο πιο πολύ στον κόσμο .Ένιωσα πιο ασήμαντη απο ο,τι ήδη ήμουν .

Όλα τα αρσενικά εστίασαν την προσοχή τους πάνω της ,οι κυρίες απο την άλλη την κοιτούσαν γεμάτες ζήλια .Όλοι επηρεασμένοι απο την παρουσία της .

Η Οφήλια είναι πανέμορφη .Τι κρίμα όμως που ο εσωτερικός της κόσμος δεν αξίζει μία μπροστά στον εξωτερικό .

Προσπάθησα να βρω τον Άξελ με το βλέμμα μου μα δεν τα κατάφερα ,δεν βρισκόταν κοντά της ,πουθενά μέσα στο πλήθος που την υποδέχονταν .Ένιωσα για μια στιγμή ανακουφισμένη .

Έπειτα ένιωσα ένα κρύο χέρι να ακουμπάει το δικό μου και να με τραβάει προς το μέρος του .Γύρισα να δώ ποιος είναι και τα σκοτεινά μπλε μάτια που τόσο αγαπώ συνάντησαν τα δικά μου .Ο Άξελ βρισκόταν δίπλα μου .

Εκνευρισμένος .

Θλιμμένος .

Απογοητευμένος .

"Άξελ είναι η -"

"Την είδα "απαντάει ψυχρά πριν προλάβω να ολοκληρώσω την φράση μου .

"Δεν αξίζει να της δίνουμε σημασία ,Βιολέτα .Το κοριτσάκι δεν αξίζει μία ."

"'Αξελ είσαι καλά ;"

Για μια στιγμή με κοιτάζει εξονυχιστικά,το βλέμμα του πέφτει στην κοιλιά μου και έπειτα στα μάτια μου .Ένα πενιχρό χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη του .

"Ναι ,τώρα είμαι ."

"Άξελ ,αν θες να φύγουμε εγ-"

"Δεν θέλω να φύγουμε .Πρώτον είμαι εδώ για τον Άγγελο και την Ρένα ,δεύτερον θέλω να δω πάρα πολύ τον Μαξ και τρίτον δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία που έχω δηλαδή να περάσω χρόνο μαζί σου .Βιολέτα ,μπορούμε να το κάνουμε αυτό ;"

Παγιδευμένη Στο ΣκοτάδιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα