◇Αδιανόητο ◇

509 30 2
                                    


"Όχι ,θα προτιμούσα να μην μάθω τα φύλλα "απαντάω όσο πιο ήσυχα μπορώ .

Ο Άξελ με κοιτάω περίεργος ,αναζητεί να βρει τον λόγο για αυτή μου την απόφαση ,μα παρόλα αυτά δεν είναι εκνευρισμένος .Για την ακρίβεια δεν υπάρχει ίχνος εκνευρισμού στο πρόσωπο του .

"Πολύ καλά τότε ,εσείς κύριε Ρος ;"

"Αν δεν επιθυμεί η γυναίκα μου να μάθει τα φύλλα τότε ούτε κι εγώ ."απαντά ο Άξελ και πριν προλάβει ο εγκέφαλος μου να αναλύσει τις πληροφορίες η καρδιά μου βρίσκει πρώτη αυτή την μικρή λέξη που κάνει την διαφορά ανάμεσα στις υπόλοιπες .

Η γυναίκα μου ...

Στην αρχή φαίνεται να μην καταλαβαίνει τι είπε μα έπειτα το βλέμμα μου που προδίδει την έκρηξη μιας αγγελικής φύσης ,τον κάνει να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είπε .Κοιτάει αμέσως αλλού .Κάτι διακριτικό σαν κοκκίνισμα εμφανίζεται στα μάγουλα του .Ο Άξελ μόλις κοκκίνισε ;

Δεν το πιστεύω .

Ο Άξελ Ρος ..

Κοκκίνισε

Είναι αδιανόητο πως η αιτία είμαι εγώ .

Α Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ο

Εντάξει μπορεί να υπερβάλλω ,μπορεί η ανάγκη μου για την αποδοχή του να με κάνει πιο ευαίσθητη στο θέμα ,μπορεί να βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν ,μπορεί να αφήνω την ελπίδα να παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης και να παραμερίζω το μυαλό μου .

"Πολύ καλά τότε ,νομίζω πως τελειώσαμε !"

"Δόκτωρ Πάρκερ, η μητέρα μου είχε κάποιες ερωτήσεις να σας κάνει ,μήπως μπορείτε να αφιερώσετε λίγο απο το χρόνο σας για να της λύσετε τις απορίες ;"

"Μα φυσικά αγαπητή μου !Φώναξε την και θα σας λύσω όσες απορίες θες !"

"Εγώ να σας αποχαιρετήσω γιατρέ .Βιολέτα έρχεσαι ένα λεπτό να σου πω ;"είπε ο Άξελ με κάτι σαν άγχος να γεμίζει την υπέροχη φωνή του .

Εγώ τον ακολουθώ ως την πόρτα του ιατρείου και περιμένω με περιέργεια και αγωνία να ακούσω τι έχει να μου πει .

"Τι είναι Άξελ ;"τον ρωτώ πρώτη σπάζοντας την σιωπή .

"Αύριο γίνεται μία δεξίωση στην οποία είμαι προσκεκλημένος και αναρωτιόμουν ...αν θέλεις να με συνοδέψεις ."

Που είναι ο Άξελ ;Τι κάνανε στον επιθετικό ,εκνευριστικό ,αντιπαθέστατο Άξελ που ήξερα πριν δύο μήνες ;Αυτός εδώ όλο μέλια και γλύκες είναι .Τι του έκανε αυτό το φίδι η Οφήλια ;Πόσο πολύ τον πλήγωσε ;...

Παγιδευμένη Στο ΣκοτάδιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα