12.

5.5K 296 8
                                    

KONRAD

Prihvatio sam sastanak sa direktorom jedne sigurnosne kompanije i na moje veliko iznenađenje tražio je da se nađemo u manjem gradu u kome ima vikendicu. Mesto je sasvim mirno bez velike gužve i donekle razumem zašto je prihvatio da vikendicu izgradi baš ovde. Ispostavilo se da Tifanini roditelji imaju kuću tridesetak kilometara odavde, ali sam njoj prećutao da dolazim. Želeo sam da je iznenadim večeras i pozovem je na večeru, ali ona je umesto toga iznenadila mene.

Besan sam kao ris jer sam je pronašao kako opušteno razgovara sa muškarcem koji nisam ja, iako smo imali dogovor da dok je sa mnom neće biti drugih mukaraca; ona je to prekršila i gotovo sam siguran da je to uradila bez razmišljanja. Da se radilo o bilo kojoj drugoj ženi odavno bih joj pokazao njeno mesto i oterao je, ali ona nije kao ostale. Ja sam neko ko gubi interesovanje nakon prve noći, a ona me imala više od mesec dana i ne verujem da će se to skoro promeniti.

Lako sam osvajao žene svojim telom na kome sam radio sve ove godine i sve one su želele da me imaju makar samo na kratko. Bile su bezlične, jer ni jedna od njih nije imala ono što poseduje Tifani.

Ona je opasna i vešto se igra sa mojim srcem. Svesna je svoje lepote i uticaja koji ima na mene i  to koristi svakog dana. Ima vitko telo i privlačno lice, ali istini za volju to poseduju skoro sve devojke sa kojima sam bio. Ono što nju izdvaja iz mase je njen nepokolebivi stav, jer ona zna šta želi i ne staje dok to ne dobije. Ona je zavodnica i moja ženska verzija.

Gledao sam je dok je samouvereno ušetala u restoran praćena muškarcem koji joj nije bio ni do kolena, jer on sa njom ne bi uspeo izaći na kraj. Gledao je kao izgubljeno štene jer je i sam video koliko je bolja od njega, ali ipak je imao smelosti da poveruje da bi je mogao imati. Privukla je požudne poglede svih prisutnih muškaraca, a žene su je zavidno gledale sa nadom da će jednog dana biti kao ona.

A šta je ona uradila? Nastavila da šeta uzdignute glave i pokazuje im koliko je njihova zavist ne dotiče.

Retki su ljudi koji se nisu pokoravali mojim željama, ceo život sam bio okružen onima koji su to radili zbog neke koristi. Svi su pokušavali da me odobrovolje i niko se nije usuđivao da me odbije, ali ona je to svakodnevno radila. Izluđivala me i privlačila kao ni jedna druga.

Ni sam ne znam kada sam se promenio, ali ja nju nisam mogao deliti sa bilo kime i definitivno je nisam mogao prepustiti nekome. Još uvek nisam bio spremna ni da pomišljam na brak, ali ja sa njom ne mogu imati samo povremene sastanke. Samo dva puta u mom životu je nekome pošlo za rukom da sruši moje zaštitne barijere i oba puta je to uspela ista osoba; nekada svojeglava tinejdžerka, a sada žena sa stavom.

Veze nikada nisu bile za mene, jer nisam želeo obavezu prema bilo kojoj ženi. Čim bih osetio da žena počinje da gaji neka osećanja i želi više, odlazio sam zauvek. Ni jednoj se nisam vraćao i ni u jednoj nisam video ništa sem atraktivnog predmeta kojih bih zamenio čim bi mi dosadio. Ali sada je sve bilo drugačije. 

Kada god sam bio sa njom osećao sam dozu adrenalina i postajao opijen njenom pojavom. Ona je visoka i vitka, sa uvek prisutnom dozom šarma i seksipila; koji su bili savršeno ukombinovani sa drskošću i predugačkim jezikom. Sve je uložila u obrazovanje i uspela je da se izbori u muškom svetu, dokazujući svima da nije ništa lošija od jačeg pola.

Mrzeo sam pametne žene i imao sam pravilo da se sa njima ne viđam, jer su one oduvek izazivale samo probleme. Takvu ženu nisi mogao privući slavom i novcem, a uz to su bile i više nego željne osvete nakon raskida. Pitao sam se šta nije u sa mnom, jer sam pogazio sva svoja uverenja i pravila zbog Tifani.

"Ja tebe ne želim, ti meni izazivaš samo probleme." -Kaže kada uđemo na zadnje sedište mog automobila. Demonstrativno se pomeri od mene i ostane na suprotnom kraju auta.

Put do mog srca 🔚Where stories live. Discover now