taehyung kovuldu mu?

1.2K 123 21
                                    

"Biraz daha kalamaz mısın anne?"

Taehyung dudaklarını büzmüş küçük bir çocuk gibi somurturken neredeyse ayağını yere vurup tepinecekti. Tam bir ana kuzusuydu. Jimin ise daha yeni sahip olduğu annesiyle biraz daha vakit geçirmek istiyordu.

Dün gece saat 3 gibi Taehyung'u uyandırmış ve aklına gelen parlak fikirleri yazmasını istemişti. Yatak odasında hala masanın üstünde "Jimin'in yeni annesiyle yapmak istediği şeyler" başlıklı bir kağıt vardı. Jimin Taehyung'un gülen yüz ve kocaman bir kalp koymasını da istemişti, umarım Taehyung çizmeyi unutmamıştı. Bir ara gidip kontrol etmeliydi.

"Taehyung, uyan." demişti yanındaki bedenin kolunu dürterken. İşaret parmağını aynı noktaya delecekmiş gibi bastırıp duruyordu. Taehyung'un en nefret ettiği şeylerdendi bu. "Ne var Jimin?" diye homurdanan Taehyung arkasını Jimin'e dönüp yorganı daha da kafasına çekti.

"Bir şeyler yazman gerek, unuturum yoksa."

Taehyung yorganına sarılıp yataktan çıkarken karanlıkta oldukça korkunç görünüyordu. Jimin geçen gün yanlışlıkla televizyonda karşısına çıkan ve kumandayı almak için fazlasıyla korktuğu için sonuna kadar izlediği korku filmindeki karakteri bir daha görmüş gibi olunca çığlığı bastı.

Işığı açıp kafasındaki yorganı çektiğinde Jimin'in daha da bağıracağını düşünmemişti. Gerçi aynaya bakınca anladı. Bir insanın saçları nasıl bu kadar dağılabilirdi anlamıyordu. Neyse ki Taehyung durumu kontrol altına aldı ve Jimin'in-aslında gerçek annesi olmayan-ama annesi olan Bayan Kim ile birlikte yapmak istediği şeyleri bir listeye koydular.

Jimin her seferinde Taehyung'un tiklemek için koyduğu kutucukları çirkin bulup en az beş kez bir daha çizmesini istese de en sonunda listeyi tamamlamışlardı. İlk maddede Annemle dondurma yemek. Yazıyordu. "Yanına da dondurma çiz de ne olduğunu anlayabileyim sonra. Okuma bilmiyorum ya hani." diye belli bir gerçeği göz önüne koyan Jimin'in isteğini yerine getirip büyük bir dondurma çizdi Taehyung. Acaba işinden istifa edip bir sanatçı mı olsaydı?

"Annemle yapılacak-"

Cümlesini kesip şaret parmağını pembe saçlı çocuğa doğru doğrultan Taehyung "Aslında gerçek annen olmayan-ama ben çok cömert olduğum için paylaşmaya karar verdiğim-annen olan, der misin lütfen Jimin? Kafa karışıklığına sebep olmayalım." Jimin hızlı hızlı başını salladı. Kafa karışıklığı hiç iyi olmazdı. Parmaklarını iki gibi yaparken "Annemle televizyon izlemek." dediğinde Taehyung çocuğun isteğini kağıda döktü.

Liste sonunda tamamlandığında Jimin parlayan gözlerle elindeki kağıt parçasına bakıyordu. Bir defterden koparılmış ve Taehyung yüzünden biraz kırış kırış olsa da şimdiden Jimin'in en değerli şeyi olmuştu. "Bir şeyler eksik..." diye eliyle sanki sakalı varmış gibi çenesini sıvazlayıp düşündükten sonra pembe saçlı başının üstündeki ampül yandı. Birkaç sticker yapıştırırsa her şey tamam olacaktı.

Fakat Taehyung'un Jimin'in ısrarları üzerine kırtasiyeden aldığı stickerlar bitmişti. Daha doğrusu evin her yerine Jimin tarafından yapıştırılmışlardı. Buzdolabına, televizyona, duvarlara, camlara ve hatta Taehyung'un kravatlarına.

Jimin yine başının üstünde yanan ampülle mutfağa doğru koşturdu. Gecenin üçünde kafası oldukça iyi çalışıyordu. Kendisiyle gurur duymasına sebep oldu bu. Bir ara gece üçte kalkıp televizyon izlemeliydi.

Mutfağa girdiğinde masanın üstündeki meyve tabağından birkaç muz kapıp yatak odasına geri koşuşturdu. Yatağın üstüne bıraktığı meyveleri uyku mahmurluğu içinde süzen Taehyung muzlardan birini almak için uzandı. Gece atıştırmalığı kulağa iyi geliyordu.

fragile love ❆ vminWhere stories live. Discover now