69,5.Bölüm

30.8K 1.6K 101
                                    


Ali, yatak başlığına yaslanmış bir şekilde, hemen yatağın karşısında pantolonu ile boğuşan kadınını izliyordu. Beş aylık hamile olan kadınının, o pantolona girmesi imkansızdı ama kadını, sınırlarını zorluyordu.

' Geçen ay aldım ben bunu, sikeyim böyle pantolonu '

Ali, gülümseyerek izlediği karısının kendi kendine olan konuşmalarına alışmıştı. Hatta uykusunda olan konuşmalarına bile alışmıştı. Bu hamilelik sürecinde her ne kadar ağzına sıçılsa da, güzel geçiriyordu. İkiz bebeklerinin, kadını için tek kötü yanı normalinden fazla şişen karnıydı.

' Doktorun verdiği listeden de çıkmadım ama neden böyle yapıyorsun? ' diyerek küskünce pantolonuna konuştu ve zorlandığına dair sesler çıkartarak, pantolonu geri çıkardı.

Duru, şişen karnı ile içine girmekte zorlandığı pantolonu göz hizasında kaldırıp ' Neden bana böyle yapıyorsun? ' diye tekrar küskünce konuştu.

Ali ise kadının bu tatlı haline gülümserken, iç çamaşırları ile kalan halini fark etti ve gülümsemesi yüzünde dondu. Hala çok seksiydi.

' Henüz bir şey yapmadım hatun '

Duru, adamına ters bir bakış attıktan sonra karnını gösterip ' Bu ne peki? ' diye huysuzca sordu.

Ali, havalar gittikçe soğumasına rağmen üzerindeki tek parça olan baksır ile yorganın altından çıktı ve yatağın ayak kısmına doğru ilerledi. Duru, hemen dibindeki yatakta dizlerinin üzerinde yükselen adamına bakarken içi gidiyordu.

LANET PİÇ!

Ali, iki avucunu da kadınının yuvarlak karnına koyup hafifçe okşadıktan sonra iki küçük öpücük kondurdu ve fısıldayarak ' Günaydın ' dedi.

Duru ise küskünce kollarını göğsünde birleştirip ' Günün ayması için önce uyumak gerekir ' dedi ve ' Bütün gece gram uyumadım ALİ ' diye ekledi.

Ali, kadınına doğru yükseldikten sonra büzüşen dudaklara sulu bir öpücük kondurduktan sonra ' Beni neden uyandırmadın? ' diye fısıldadı.

Duru ise dudaklarındaki ıslaklığı dili ile tattıktan sonra hemen dibindeki dudaklara iki küçük öpücük kondurdu ve ' Görevden geldin, yorgundun ' dedi.

Ali, aldığı iki öpücük ile şahlanan erkekliğinin istediğine uyarak kadının dudaklarına yapıştı ve yoğun bir öpüşme başlattı. Özlemişti kadınını. Dün akşamüzeri geldiğinde özlemini gidermişti ama yine o özlem baş göstermişti. Yasak kalkmıştı ama Ali, kıyamıyordu. Zorlandığını görüyordu ve kadını, normalin çok üzerinde orgazm yaşıyordu. Bu, Ali'yi korkutuyordu.

Dudaklarındaki saldırı ile inleyen Duru, adamının saçlarına asıldı. Özlemişti adamını. Yasakları kalkmıştı ama adamı, kendisine pek yanaşmıyordu. Şişmanlamıştı ve ona çekici gelmediğini düşünüyordu ama öyle olmadığını biliyordu çünkü adamının gözlerinde bunu görebiliyordu.

Ayrılan dudaklardan çıkan seksi ses ile alınlarını birleştiren çift, nefeslerini düzenlemeye çalışıyordu. Duru, adamının sakallarına doğru hareketlendirdiği parmaklarıyla ' Eğer sonunu getirmeyeceksen bana dokunma Yüzbaşı ' diye dudaklarına doğru fısıldadı.

Ali, sakallarının üzerinde erotik bir şekilde hareket eden parmaklar ile iyice sertleşen erkekliğine içinden söverken, dudaklarını kadınının dudaklarına sürterek ' Sonumuzun geleceğini biliyorsun kadın ' diye fısıldadı.

' Yaklaşık dört ay sonra '

' İkizler erken gelecek '

' Lohusa da var '

KARA HİLALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin