64.Bölüm

40.6K 1.8K 183
                                    


' Değişik '

' Anormal '

' Normal değil '

' Güzel desek, değil '

' Çirkin desek, değil '

Akif, camın arkasından incelediği afete baktıktan sonra ' Hem bakasım var hem de yok ' dediğinde Hasan ' Duygularımız karşılıklı komutanım ' diye mırıldandı.

Kuzey ' Bir numarası olmalı, fazla rahat ' diye bir çıkarımda bulunduğunda Akif ' Bok olabilir komutanım ' diye karşılık verdi.

Kuzey, Akif'e yandan bir bakış attıktan sonra ' Bok yanımda ' diye homurdandı.

Akif ' Komutanım, hayırdır? '

Seyit ' Sanki sizde bir şey var ' durdu ve ' Böyle kımıl kımıl ' diye ekledi.

Hasan ' Yumuş yumuş '

Akif ' Boktur o ' dediğinde Kuzey ' Ağzını topla ' diye hırlayınca, lambası yanan Akif ' EVREEKAAAA! ' diye hafif tonda bağırdıktan sonra ' Amca oluyorum ya da Dayı, bilemedim şimdi ' diye ekledi.

Kuzey ' Uzaktan akrabası bile olamazsın ' diye homurdandığında, kollarını göğsünde birleştirip sorguya odaklanan Ali ' Doğru mu? ' diye sordu.

Kuzey, yüzüne yayılan gülümseme ile kafasını olumlu anlamda sallayınca tim, yüksek sesle tezahürata başladı. Ali, bir süre bağırışlara izin verdikten sonra ' KESİN! ' diye bağırdı.

Akif ' İçimdeki amca ruhunu öldürdün neyse ki dayı hayatta '

' Seni toptan öldürmemi istemiyorsan o çeneni kapa '

Akif, kendisine hırlayan komutanının karın ağrısını bildiği için piç bir şekilde sırıtıp ' Alt tarafı bir üniforma komutanım, abartmayın ya ' dediğinde Ali ' Akif! Başka bir ölüm yolu bul koçum, benim elimden acı olur ' diye dişlerinin arasında konuştu.

Akif ' Takip ettim komutanım '

Seyit ' Senden iyi follovır olur komutanım '

' Hah! Bende am bitim nerede diye endişe ediyordum ' diyerek göz deviren Akif'e Seyit ' Bu ülkede bir ham olan bir de amı olan değerli oluyor komutanım, bu sevgi seli dolu endişeniz için minnettarım ' dedi.

Akif ' Az ötede minnet et ' dedikten sonra burun kıvırarak ' Götle konuşunca osuruk dinliyor insan neyse ki Kuzeyim var be- ' derken Kuzey ' Akif? ' diyerek böldü.

' Efendim komutanım? '

' Siktir git '

' Sikeceksem gitmem ki ' dedikten sonra sorgu odasından yükselen sesler dikkat çekti. Albay, ufaktan sinirlenmeye başlamış gibiydi. Albayın karşısındaki kadın, duruşunu hiç bozmamıştı.

Albay ' Ne işin vardı? ' diye tekrar sordu.

' Geçiyordum, uğradım '

Albay, iki elini de masaya sertçe vurup ' KİMSİN SEN? ORADA NE İŞİN VARDI? ' diye kükredi.

Kadın gözlerini devirip, kelepçeli ellerinin bağlı olduğu masaya dirseklerini yaslayıp ' Yeterince açık konuştum Albay, sadece geçiyordum ' diye sakince konuştu.

' Asker değilsin, bu ülkenin vatandaşı değilsin, yeryüzünde herhangi bir ülkenin de vatandaşı değilsin ' duraksayan Albay gözlerini kısarak baktığında kadın ' Hadi ama! Ajan olduğumu iki yaşındaki çocuk bile anlar ' derken sesinde gülme tınısı vardı.

Başından beri sakince dinleyen General ' Kime bağlısın? Kimin ajanı olduğunu söyle ' dedi.

' Ajanlığın ilk kuralı, kim olduğunu unutmaktır General '

KARA HİLALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin