Rituál

657 24 11
                                    

Když jsme uslyšeli rozsudek, byli jsme nadšení. Ta šamanka si mě odvedla do stanu aby mohla provéct rituál, ukázala mi ať si lehni na kožešinu, sedla si na de mě chytla mě za hlavu a opakovala nějaká slova kterým jsem nerozuměla, nic jsem necítila, ale najednou mě udeřila ostrá bolest, bylo to horší než Janenin dar bolelo to více nežli při proměně, cítila jsem jak se mi něco chvěje v hrudi a najednou jsem uslyšela bum bum bum, moje srdce! Tak dlouho jsem tenhle zvuk neslyšela poté jsem ucítila uvolňování začalo se rozprostírá po celém mém těle od srdce a dralo se to do celého těla.

Mezitím U Cullenů
Carlisl
Bylo mi líto že sice snámi Adél nebude navěky, ale pocit že je v nebezpečí mě zžíral zevnitř. Se všemi jsme se vrátily domů, ale věděli jsme že není po všem, oni určitě už zjistily že Adél utekla a teď míří k nám, nikdo z nás není v bezpečí, všichni moc dobře víme kam Adél šla a jestli si Aro vezme ruku jednoho z nás bude to vědět taky.

Šel jsem za ostatními do obýváku, všichni seděli jak přikovaní, postupně jsem se po všech podíval a zastavil jsem se pohledem na jediné osobě, Alice.

" Alice? Jsi v pořádku"

Neodpověděla všichni se na ni podívali, má vizi.

" Jsou tady"

Řekl Edward a měl pravdu ani né za chvíli do domu vtrhl Aro a jeho hlavní gardysti a bratři.

" Tak, kdepak je?"

" Kde je kdo?" (Edward)

" Nedělej hloupého, moc dobře všichni víte o kom mluvíme!" ( Caius)

"Dneska z vězení nám utekla Adél, máme dojem že se schovává u vás" ( Aro )

"U nás se, ale neschovává" ( Carlisl)

"Tohle nemá cenu, jenom zdržujou!" ( Caius)

" Máš pravdu můj bratře, Carlisl? Byl bys tak laskav a podal mi svou ruku?" ( Aro)

Carlisl se pomalu vydal k Arovi a podal mu svou ruku, Aro si ji rychle vzal do svých, chvilku se díval nepříromně, ale pak se podrážděně podíval na Bellu.

" Felixi? Byl bys tak laskav a vzal Bellu z našeho dosahu, přes ten její štít nic nevidím" ( Aro)

Felix vzal Bellu za tuku a táhl ji pryč, ale Edward se mu rychle postavil do cesty.

" Nech ji být! Ona už ten štít dělat nebude" ( Edward)

Felix se podíval na Ara a Aro jenom přikývl ať ji teda nechá být, už měl toho zdržování pokrk.

Znovu si vzal Carlislovu ruku do svých.

U Šamanky
Adél
Ten pocit uvolňování a proudění krve do těla šlo moc pomalu, neměli jsme moc času. Věděla jsem že už Aro a ostatní jsou u Cullenů, ale jim to potrvá rychleji než nám,my jsme tenhle kmen hledali, ale oni už moc dobře vědí kde jsme.

Bolest někdy ustávala, ale pořád se vracela, už jsem trochu přestala vnímat svět kolem mě. Šamanka pořád něco říkala, už dokonce začali trochu chraptit. Jared se na mě někdy přišel podívat, ale to co mi říkal jsem nevnímala, přestala jsem najednou vnímat všechno. Nic jsem neslyšela, viděla jsem jenom temnotu a nic jsem necítila. Není tohle náhodou smrt? Ne to nemůže být ptávda a nebo jo? Ne, zase melu kraviny!

Najednou jsem uviděla svoje ruce, nohy no prostě celé tělo, vznášel jsem se v temnotě, ale najednou mé tělo začalo zářit červenou barvou, to musí být mé upírství? Pomyslela jsem si.

Postupně, ale pomalu se červená od konečků prstů na nohou začala vytáčet a nahrazovala ji žlutá záře, nejspíše vlkodlaství, trvalo to hodně dlouho než se žlutá barva, alespoň dostala ke kotníkům.

Dvojí život [ Twilight Sága ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat