Amintiri Noi ~Cap 11~

8 2 0
                                    


Curând s-a făcut 5:00 și eu cu Bon-Hwa am plecat acasă luându-ne rămas bun de la Otto și animaluțele lui, dar înainte să plecăm Otto ne spune că ne-a trimis pozele pe wapp și a avut suficient timp să le editeze și surprinzător a avut dreptate. Pozele sunt superbe.

Merg împreună cu Bon-Hwa spre casă și ne susținem unul de altul ca să nu ne împiedică. Eu mergeam cu tocurile în mână și cu speranța că voi avea picioarele întregi când voi ajunge acasă.

-Deee deci ll lla șine dorbim aji? Îl întreb pe Bon-Hwa abia putând lega două cuvinte.

-La tine pentru că tu ai un pat imens.

-Nuu uu nu ujta că agm ji bajie lâgna dimitor.

-Ai dreptate cine a profitat că are o camera imensă și și-a făcut o mini baie în ea dacă nu tu.

-E ju eu înj comvaratie ctu time sujnt maj dejtapta." Măcar știu să îmi organizez spațiul "răsună în capul meu.

-Da ai dreptate, dar măcar eu pot vorbii coerent oricât de beat aș fi.

-Haha! Dar are dreptate și nu pot înghiți, dar tot e al meu frate din altă mamă deci e ok.

Ajungem într-un final în dormitorul meu unde Bon-Hwa mă demachiază, îmi curăță tenul îmi dă jos cerceii și mă pregătește de culcare punându-mi haine curate și în final îmi dau singură sutienul jos și pot spune că sunt gata de somn.

Bon-Hwa își ia haine curate de la mine și apoi se așează lângă mine în pat. Lui nu îi pare ceva ciudat să vadă o fată în sutien și chiloți deoarece a crescut cu mine și a avut grijă și de surioara lui mai mică deci presupun că știe super bine cum evoluează corpul unei fete mai ales că a fost alături de mine chiar și în perioada începerii pubertății. Mai pe scurt ne cunoaștem corpurile și gândurile destul de bine încât să fim în siguranță unu lângă altul.

Stând amândoi în pat mă ridic brusc și spun...

-Îmi vine să vomit!

-Treci imediat la baie! Strigă Bon-Hwa și mă ajută să merg la baie unde vomit liniștită și fără grija că părul m-ar împiedica deoarece Bon-Hwa mi-l ține destul de bine și mă susține și moral.

Îmi strânge părul într-o coadă și mă privește cum dau la boboci în wc.

-Octavia fă-mi loc, îmi vine să vomit!

Și astfel împărțim ambii aceeași suferință. După ce ne mai domolim încep să râd și ne uităm unu la altul.

-Bon-Hwa mi-am amintit că am ceva zeamă de lămâie.

-Unde?

-În raftul oglinzii. Am luat-o de la supermarket când am vrut să îmi fac ceva pentru albirea dinților, dar am renunțat pentru că oricum sunt albi.

-A gata știu despre ce vorbești cred că va funcționa! Cel puțin nu vom mai da la boboci.

-Exact!

-Cel puțin ai început să vorbești iarăși coerent.

-Mulțumesc.

Bem cu poftă din zeama de lămâie la sticlă și așteptam pe gresia din baie câteva minute după care mergem în pat pentru a dormi deoarece am constatat că suntem mai bine.

Când ieșim observ că în cameră este deja lumină așa că trag draperiile și mă pun lângă Bon-Hwa care îmi spune că este 7:30, dar îl ignor și adorm dusă gândindu-mă la sărutul cu Otto și la faptul că i-am zis să nu îi pară rău că a făcut-o , dar înainte de asta îi spun că m-am simțit minunat la petrecere.
Eram rușinată de gândul că Otto credea că nu îmi place că m-a sărutat și îmi era rușine că nu a observat că eu chiar îl plac.

Sau... Hmmmm....

Oare i-a plăcut sărutul și credea că eu nu îl plac și de aceea și-a cerut scuze!

Nu cred, dar e o posibilitate. Felul în care mă privea doritor unde i se citea fericirea în ochii lui superbi că ar vrea să mă sărute. Și a făcut-o chiar așa delicat și avea buzele așa moi și gustul ăla... Ahh..

Acum îmi pare că sunt o visătoare prea credulă posibil totul a fost doar în capul meu....

Ahhhhh... Sunt așa de confuză! De ce? Nu știu!

Dar dacă nu își va aminti... Doar era beat și este o mare posibilitate să fi uitat.

Da cred că a uitat acum ar trebui să încerc să adorm.

Mă uit la ceas și observ că este 8:30... Minunat! Am stat o oră întreagă gândindu-mă la acel sărut pe care l-aș repeta oricând și totuși acum dacă stau și analizez toată petrecerea.... Hmmmm...... Am făcut o treabă bună cu Bon-Hwa cel puțin multe tipe se uitau la el așa inocente și cu priviri așa perverse încât mai aveau puțin și îl dezbrăcau din priviri.

Totuși trebuie să fiu mândră de mine am întors de asemenea multe priviri deci voi fi un designer vestimentar genial.

Dar ia stai Bon-Hwa ori își bătea joc de fetele alea când și-a făcut provocarea și s-a transformat în "stripteuza" cu Otto, ori vrea să devină gay...

NU NU NU NU! IMPOSIBIL! ȘI DE AR FI GAY SĂ PLECE DE LÂNGĂ OTTO E AL MEU!

E... E al meu în visele mele. Măcar acolo e super lipicios de mine și eu sunt în al 9 Lea cer.

Totuși Bon-Hwa gay hmmmm nu cred poate sunt paranoică. Totuși trebuie să adorm...

Peste câteva secunde în care nu m-am gândit la absolut nimic îi simt corpul lui Bon-Hwa care mă îmbrățișează în somn și îl aud murmurând "Te iubesc și te vreau!" cel mai probabil, iar visează o actriță sau un personaj din anime. Ceva obișnuit, chiar și așa mă face să mă simt în siguranță în brațele sale.
Vă vine să credeți că el dacă nu ia ceva în brațe nu poate adormi! De aceea îi accept în mare parte îmbrățișarea și astfel rămân cu pătură și un calorifer uman. Dacă nu îl las să mă ia în brațe va lua pătura în brațe și va trebui să trag de ea toată noaptea și va fi în zadar deoarece Bon-Hwa nu îi dă drumul pături nici bătut.

Oricum în final mă liniștesc și adorm învăluită de căldura lui și de cuvintele spuse de el în somn pe care le fur pentru mine ca o egoistă.

Și astfel am avut parte de amintiri noi.

Un Nou Început Where stories live. Discover now