Petrecerea Lui Otto (2)~Cap 10~

10 2 0
                                    


-Bine adunați-vă lume vom juca adevăr sau provocare! Strigă o voce ascuțită de fată după care facem un cerc imens și începe jocul.

Regulile erau simple începea o persoană provocând pe cineva și apoi persoana care a făcut provocarea îi va da la rândul ei o provocare alt cuiva.

-O provoc pe Octavia să îmi sărute bufnița. Spune Otto amuzat de situație  crezând că voi refuza. O iau pe Luna și o sărut pe ciocul ei curbat spre interior după care o mângâi pe spate și o las să zboare ducându-se în camera lui Otto.

-Bun acum ești fericit!

-Nu îmi vine să cred că ai făcut-o!

-Așa eu o provoc pe Samanta să aducă o sticlă de rom și să o bea în 30 de secunde. Samanta este o colegă de clasă care îi face ochi dulci lui Otto de trei luni încoace.

-Bine, dar cred că nu o să beau chiar așa de repede.

-Niciodată nu spune niciodată.

Ia o sticlă de rom îi desface dopul se ține de nas și golește sticla cu o ușurință desăvârșită reușind să o facă în 15 secunde. Toți eram uimiți și credeam că ni s-a stricat cronometrul, dar era imposibil mai ales că eram 3 persoane care o cronometram .

-Am reușit! Spune ea buimacită de cantitatea relativ mare de alcool.

-Samanta ai făcut un record mondial! Ai reușit să o bei în doar 15 secunde!

-Serios! Ce fain! Am reușit sunt o învingătoare mai bine zis o regină!

-Da cam așa doar că tu nu ai nume regal îi spune Bon-Hwa rânjind.

-A da! Atunci îl provoc pe Bon-Hwa să îi pună mâinile lui Otto pe peptorali masândui ușor sfârcurile și să îi dea tricoul jos după care să îi treacă cu degetul pe linia abdomenului de jos în sus!Se pare că Samanta este oarecum pornită pe Bon-Hwa, dar nici nu se pune problema.

-Asta este floare le ureche! Spune Bon-Hwa zâmbind.

Îl pune pe Otto pe un scaun după care se așează în poala lui. Picioarele lui Otto erau între ale lui Bon-Hwa și ambii erau fată în față.

În jur a început să cânte muzică specifică unei stripteoze și toți erau în estaz.

-Chinezu! Chinezu! Chinezu! Striga mulțimea care mai avea puțin și fierbea.

-Coreean! COREEAN! Strigă Bon-Hwa aruncând priviri ucigașe. Apoi își continue show-ul.

Îi șoptește ceva la ureche după care îi pune mâinile pe peptorali care i se încordează la atingerea lui fină după care îl privește în ochii pe Otto și spune "-E timpul!".
Îi dă tricoul jos după care îi atinge ușor abdomenul și își trece degetele de jos în sus pe abdomenul lui făcându-l pe Otto să se infioare și să scoată un mic gemet de nedumerire, teamă și de placere . Bon-Hwa zâmbește după care îi masează sfârcurile lui Otto acestea întărinduse  la atingerea lui. Se ridică de pe Otto învingător și se pune lângă Samanta și îi spune la ureche. "Credeam că tu chiar mă vei nimici, dar asta a fost o joacă de copii. ".

Cât timp Otto se îmbracă Bon-Hwa analizează cercul și provoacă un fost coleg cu care încă mai ține legătura să o sărute pe Emilia. Scorpia care nu mă înghite și în plus, acesta trebuie să înceapă cu săruturi dulci și moi de pe frunte apoi pe obraji, pe buze unde vine sărutul apoi să pornească pe linia maxilarului până ajunge pe gât.

Un Nou Început Where stories live. Discover now