O Noapte Ciudată ~Cap6~

9 4 0
                                    

Ca prin vis aud un zgomot, rămân totuși cu ochii închiși analizând auditiv situația și încercând să îmi dau seama dacă dorm în continuare sau chiar sunt trează și cineva dorește să îmi fure din casă și tot odată pe mine împreună cu visele mele despre haine drăguțe.

Încerc să îmi dau seama de unde vine sunetul, dar când realizez că acesta provine de pe balconul  camerei mele îmi trec prin cap trei situații :

Prima ar fi o pasare care ar fi ricoșat în geam.

A doua ar fi un hoț care și-a ales greșit prada deoarece îl pot imobiliza super ușor.

Iar a trea ar fi Bon-Hwa, dar a zis că va dormi buștean și îmi e cam greu de crezut că ar veni la 3:00 dimineața pentru a-mi citi cărțile sau a povesti cu mine despre băieții visurilor mele... ăhhhhaaammm mirifici roșcați cu ochii verzi sau coreeni cu abdomen bine lucrat și chip angelic.....

Revenind la subiect nu știu dacă să îl aștept pe intrus după ușa balconului și să îi dau cu ceva în cap lăsându-l inconștient sau să mă ascund în prea protectiva și invincibila pătură cu care dorm chiar dacă sunt 40°C afară și care mă apară de monștrii de sub pat.

Prea târziu intrusul a intrat așa că îi aștept următoarea mișcare de sub pătura minune.

Peste câteva clipe îl aud lângă patul meu și mă pregăteam să îl las fără familie, dar fix înainte de a face vreo mișcare îi simt parfumul puternic care mă înnebunește al lui Bon-Hwa așa că aștept să văd ce mișcare face.

Mă prefac în continuare adormită și aștept.

El îmi aruncă unele plușuri din patul meu imens care era mai degrabă un pat matrimonial dorind unul pentru a avea loc toate jucăriile mele.

Se pune lângă mine.
Îi simt ochii lui care mă privesc încercând să își dea seama ce "visez" și dacă mă simt confortabil cu el prin preajma.

Privirea lui pătrunzătoare mă liniștește și mă face să îmi doresc să îmi deschid ochii și să îi privesc ochii lui negri și strălucitori de parcă ar exista un univers conceput doar pentru mine acolo.

Decid să nu îi acord prea multă importantă și să îmi meditez somnul în continuare ba chiar să adorm și să îmi continui visul.
Presupun că, iar a visat urât și acum nu poate dormi...
Mereu doarme cu mine când are coșmaruri, se ceartă cu ai lui sau doar am nevoie să fie cu mine pentru a nu mă simți singură sau doar prin simplul fapt că "de ce nu? ".

Se foiește puțin prin pat și realizez că ceva îl neliniștește, dar îl las cu speranța că se va liniști și va adormi.

Stă nemișcat minute bune mie creîndu-mi un sentiment de liniște încât mai am puțin și adorm.

Îmi plăcea acel sentiment, dar se apropie încet de mine și mă sătură pe obraz nimic neobișnuit în asta cel puțin asta credeam el continue cu pupici până îmi ajunge la coltul buzelor se oprește și simt cum mă privește eu stând încontinuare nemișcată mimând că dorm.

Credeam că totul s-a terminat și m-am pus pe spate ca să îi dau impresia că nu îmi doresc să se întâmple ceva.

Pot spune că a fost o mișcare proastă...

S-a pus ușor peste mine, șoldurile mele aflându-se între picioarele lui și totuși avea retinerea de a nu se lăsa pe mine. Îi simțeam dorința de a încerca mai mult, cu care mă privea, dar și retragerea în care bătea în același timp fiind derutat de sentimentele lui bă chiar confuz.

Un Nou Început Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum