⚽16. Bölüm⚽

486 26 6
                                    

Merhaba canlarım nasılsınız? Umarım iyisinizdir, uzun zamandır yoktum. Boş zamanım varken düşündüm bu kitapları bitirmeliyim ama ne zaman dedim ve yazın dönüp kitapları bitirip bir yayınevine göndermeyi planladim. Umarım hak ettiği değerleri görür benim kitaplarım. Neyse okumaya geçin güzel bir bölüm sizi bekliyor.

Bu bölümü kime ithaf edeyim

İthaf oykusu1507

Not:150 vote ve yorum istiyorum.

Kalplerinizi alın:

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

"Benim senden bir ricam olacak, tâbi bu ricam seni de ilgilendiriyor, sen izin verirsen yapacağım." Ecrin kafasını 'söyle hadi' dermiş gibi salladı.

"Ekin'e bir sürpriz yapmak istiyorum. Ama yardımına ve iznine ihtiyacım var!" Sonunda sıkılmış bir şekilde

"Çatlatmada söyle Yağmur ne yapacaksan?" Gülümseyip

"O zaman iyi dinle, çünkü onu mutlu edecek bir fikrim var, eğer seninde iznin olursa, benim olmadığım zaman dilimini tekrar düzenlemek istiyorum." Ecrin korkarak durup iki eliyle kollarımı tutup beni durdurdu.

"Tekrar gidemezsin! Ekin bunu kaldıramaz, en yakın arkadaşını bir kez daha kaybedemez!" Gözlerimi devirip

"Ecrincim, tekrar düzenlemek istiyorum diyorum, yani benim olmadığım her anı silip yerine beni koyacağım anladın mı?" Kaşlarını çatıp

" O nasıl olacak!" Anlamadığı yüzünün bütün mimiklerin de anlaşılıyordu.

"Yani yeniden evleneceksiniz, şahit olacağım. " Yüzündeki gülümseme oluşurken kafa sallamıştı. Yürümeye devam edip bütün planı anlattım. Çıkışa yaklaştığımızda karşıdan gelecek maçı yönetecek hakem geldiğini gördük. Elinde kocaman bir evrak çantasına benzeyen siyah renkli çanta vardı. Bize doğru yaklaştığında Ecrin'e doğru döndüm. Biraz daha yürüdükten sonra hakem Yakup önümüzde bitmişti.

"Merhaba Yağmur koçum nasılsınız?" Kafa selamı vererek

"Maçtan önce sizinle konuşmam uygun olmaz Yakup bey" Yakup beyin yüzündeki gülümseme silinirken

"Merhaba da mi demeyeceğiz koçum o kadarda değil! "Dedi sitem ederek Ecrin

"Ben şurada beklesem iyi olacak" diyerek yanimizdan ayrıldı.

"Anlıyorum Yakup bey ama önümüzde bir maç varken ve siz o maçın hakemiyken konuşmamız yanlış anlaşılmaya yol açabilir! Size iyi günler" dediğimde yanından gececekken birden Yakup beyin ayağı takılması ile yere düştü. Hemen yerden kaldırıp diğer yana düşen çantayi ona uzattım.

"İyi misiniz Yakup bey?" Deyip beklemeye başladım.

"İyiyim iyiyim teşekkür ederim yardimizin için ve kusura bakmayın sizi zor durumda bırakmak istemem. Maçta gorusmek üzere" diyerek bir gulumseme sundu ama samimiyetten uzak sinsi bir gülüşe benziyordu. Fazla kafaya takmadan kafa selamı verip yanından ayrıldım. Ecrin'in olduğu alana gidip koluna girerek Ekin için olan planı devreye soktum...

360 DERECE AŞKWhere stories live. Discover now