Capitolul 2

32 4 0
                                    

Ajung acolo. Era o clădire mare. După am aflat că el deținea o firmă de parfumuri, numită NJS (care provenea de la Noah James). Ajung la recepție și întreb de el. Doamna de acolo a fost tare drăguță și mi-a arătat cu degetul către ușă, spunându-mi: Este acolo. Eu i-am mulțumit respectuos și m-am îndreptat către ușă. O deschid în speranța că el va fi acolo. Însă, din păcate, nu era.

Mă îndrept spre doamna de la recepție și îi spun că Noah nu este acolo. După ea îmi spune că ea doar ce a ajuns acum la serviciu și că de abia acum și-a început tura. Îi mulțumesc și plec puțin tristă de acolo deoarece nu l-am găsit.

În drumul spre casă, el era singurul lucru la care mă gândeam. Ajung acasă. Mă simțeam singură, așa că o invit pe Georgina pe la mine ca să îi spun cele întâmplate astăzi și să mai bârfim de una-alta.

După 15 minute, ea ajunge la mine. Îi povestesc totul cu subiect și predicat. După ea îmi spune că Noah era plecat într-o vacanță în Grecia. Nu a vrut să îmi spună de teamă că voi face ceva nebunesc. Ea se simte puțin vinovată dar îi spun că nu e nimic și că îl voi vedea când vine din vacanță. Ea speriată spune:
-Dar el se întoarce mâine..
Eu pe o voce mai arogantă îi spun:
-Perfect.
-Nu, nu e deloc perfect. răspunde ea.
-Cum zici tu. îi răspund.
Începem să bârfim și după 30 de minute ne plictisim și pleacă.

Mai pe seară, ajunge acasă și logodnicul meu acasă. Îl cheamă Leonardo. Mâncăm amândoi, vorbim și deodată mă întreabă:
-Și cum ți-ai petrecut azi ziua?
Eu am rămas puțin șocată dar am încercat să nu arăt asta și i-am raspuns:
-Păi am fost la Georgina și m-am plimbat.
A venit obosit acasă așa că nu mi-a pus prea multe întrebări. Ne-am pus amândoi să dormim, deși eu nu prea am putut să dorm.

Între timp în Grecia:
-Un cocktail cu rom negru, vă rog.
-Imediat.
După câteva minute de așteptat îi dă cocktail-ul și spune:
-Poftim, Noah.
-Mulțumesc!
Noah se îndreaptă către camera lui unde se afla laptopul. În istoricul căutărilor se afla și numele Sidney Roberts. Se uita la imagini cu ea. O admira și prin privirea lui se vedea cât de mult o iubește.

O nouă dimineață. Se pare că Sidney a dormit în reprize de data asta. Era obosită însă nu se lăsa, încă voia să îl vadă pe Noah. Peste 4 ore, o televiziune de fotbal îl filma pe Noah cum iese din avion și merge spre casă. Sidney a dat accidental peste ea și când l-a văzut a oprit rapid televizorul și a început să se pregătească pentru a se reîntâlni cu el.

După 2 ore, Sidney s-a urcat în mașină și fără a ezita a mers direct spre el. Era atât de pregătită și nerăbdătoare.

După ce a parcurs drumul care a durat pentru ea cât o eternitate, într-un final a ajuns. A intrat. A salutat-o pe doamna de la recepție și a mers direct la el, fără să mai întrebe dacă el se afla acolo. Se pare că norocul a fost de partea ei de data asta. Deschide ușa cu putere. Pentru 10 secunde a fost liniște totală. Până a spart Sidney gheața și a spus pe un glas îmbietor:
-Hei.

Promit.Where stories live. Discover now