Capitolul 8

59 5 2
                                    

Atât de rece a fost dimineața trecută și atât de caldă dimineața asta. În seara asta, abia am putut să dorm. Ma gândeam la multe multe muuuulte lucruri. Mai exact, cum va fi ziua de azi, cum mă voi înțelege cu Noah ș.a.m.d. Ma ridic și mă uit la ceas ce indica ora 12:00.
"ESTE ORA DOUĂSPREZECE?!" îmi zic. Mă miram eu de ce Georgina nu se afla în cameră. Îmi amintesc și de întâlnirea de la ora 14:00. Realizez că am doar 2 ore de pregătit. Însă, nu aveam cu ce să mă îmbrac. Așa că, trebuia să merg să îmi cumpăr o rochie frumoasă.

Pe drum, mă întâlnesc cu Georgina. Ieșise cu Sara. Îmi propune să mă plimb și eu cu ele dar le spun că nu pot. Ajung, într-un final. Nu prea găseam o rochie pe gustul meu. Până vad una, era o rochie cu buline. O rochie cu buline am purtat și la prima noastră întâlnire. Așa că o rochie cu buline era perfecta acum. O cumpăr și merg cu ea fericită spre cămin. Ajung la cămin. Văd că ceasul indică ora 13:25. Ma îmbrac rapid, mă machiez și plec.

Pe la ora 14:02 sosesc unde am stabilit. Îl salut iar el face o glumă mai proastă, ca de obicei zicând că am întârziat. Începem să vorbim despre lucruri mai puțin interesante. Până când el întreabă:
–Și.. ești singu-
Nu apucă sa termine fraza căci venise mâncarea. Îi mulțumesc și acum mâncării. După ce pleacă ospătarul nu și-a mai continuat întrebarea. Am început să vorbim despre serialul Killing Eve. Începuse și el să se uite la el.

După vreo 2 ore, nu prea mai aveam ce să mai vorbim. Așa că îi propun să mergem la o plimbare. Pe drum, observăm niște oameni care dansau. Ne întrebam de ce niște oameni dansează. După vedem că este organizat un concurs de dans pentru adolescenți. Eu îi propun lui Noah că ar trebui ca să participăm și noi.

Începem să dansăm. Eram puțin mirată că Noah putea dansa așa de bine. După 10 minute de dansat încontinuu, se anunță câștigătorii. Nu mi-a venit să cred când numele noastre au fost spuse de gazdă.

După ce plecăm de acolo, mă gândesc ca ar fi timpul să plec acasă pentru că era deja târziu. Îi spun lui Noah că vreau să plec. Îmi iau rămas bun și mă îndrept spre cămin.

Ajung acolo, mă întâlnesc cu Georgina care mă întreabă unde am fost. Îi zic că am fost cu Noah. Ea face o față surprinsă și puțin amuzată. Între timp, primesc un mesaj de la Noah:
–Hei.
Îi răspund zicând:
–Heeeei.
–Ce faci? întreabă el
–Ăă, bine?
–Pot să te întreb ceva?
–Sigur.
–Vrei să mai ieșim și mâine?
–Da, de ce nu?
–Ok. Pe la ce oră?
–13:00 e ok?
–Da.
–Ok. Ne vedem atunci.

Din păcate, nu știam că următoarea zi va fi cea mai frumoasa din viața mea.

Promit.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum