Capitolul 1

38 5 0
                                    

5 ani mai târziu:

-Tăiați! Perfectă scena, Sid. Ești o actrița foarte bună! Filmul va avea premiera pe 15 septembrie.
-Mulțumesc, domnule Spielberg! De abia aștept premiera filmului.
-Siiiiiiid.
Mă uit să văd cine mă strigă. Era Georgina.
-Ți-am adus ziarul săptămânal.
Citesc ziarul pentru că nu sunt prea încântată de știrile online.
-Mulțumesc. Trebuie să ne oprim la o cafenea ca să îl citesc și să mai vorbim, să mai bârfim.
-Bine, cum vrei tu. Nu o să îți vină să crezi ce a pățit Kendall Jenner.

Ne oprim la cea mai aproape cafenea posibilă din zona unde am filmat. Nu îi dau atenție Georginei care îmi povestea despre viața surorilor Kardashian și îmi văd de ziarul meu. Citesc toate noutățile până când ajung la o știre:
,,Renumitul fotbalist Noah James primește o noua ofertă de la o echipă de fotbal din Canada"

Când am citit numele, o amintire demult uitată din mintea mea s-a deblocat. Bineînțeles că timp de 4 ani, nu am mai auzit nimic de el. I-am spus Georginei clar că nu vreau să îl mai aducă în discuție vreodată după ce tot ce a făcut. Poate că sunteți un pic confuzi, însă vă zic eu ce s-a întâmplat după ce a venit după mine în Marea Britanie.

Am ajuns înapoi la Yale împreună. Am fost timp de un an într-o relație nu chiar perfectă, însă una ok spre bună. După ce el a absolvit, a început să mă ignore de parcă nu aș fi existat până atunci. Așa că am decis să pun punct relației noastre și să încerc să îmi trăiesc viața liniștită.

Până azi când am auzit de el din nou. Îi arat Georginei știrea și numele lui, ea rămâne puțin șocată și îmi spune:
-Sper că nu o să începi să îl cauți acum.
Eu hotărâtă îi zic:
-Ba normal că da. Vreau să vad cum o mai duce și dacă și-a refăcut viața așa cum am făcut-o și eu.

Am uitat să menționez că sunt logodită. Da, puțin surprinzător chiar și pentru mine. Deci asta însemna că nu va mai putea exista nimic între noi.. sau așa credeam eu.

-Trebuie să merg neapărat să îl văd! spun eu cu o voce fermă. Am multe de zis.
-Serios? Îmi spui și mie care sunt lucrurile astea multe de zis? răspunde Georgina puțin speriată de ceea ce îi voi zice.
-Ee, nu pot să îți zic. E secret.
-Daca zici tu. îmi răspunde puțin dezinteresata și plictisită

În următoarea dimineață, mă trezesc devreme pentru că voiam să mă întâlnesc cu el înainte de filmările pentru noul serial. Caut pe internet unde locuiește, mai exact. Nu mă așteptam să găsesc dar după o vreme de timp, găsesc locația.

Mă urc în mașină și pornesc către el. Merg spre el cu un sentiment de nostalgie și fericire. De nostalgie pentru că îmi aminteam ce a fost între noi, însă nu mai putea să existe nimic între noi, deoarece eram logodită.

După o vreme lungă de condus, ajung acolo. Dar oare el va fi acolo? Mă va lăsa să întru înăuntru și să vorbim? Toate răspunsurile vor fi aflate în următorul capitol, just keep reading.

Promit.Where stories live. Discover now