Capitolul 10

38 6 0
                                    

Ajung la aeroport. Drumul către el a fost foarte greu. Mă gândeam dacă eu chiar îmi doresc asta și nu e una dintre deciziile proaste pe care le iau mai mereu. M-am convins, într-un final că dacă el mă dorește cu adevărat, mă va căuta.

L-am așteptat pe el până în ultimul moment. Plină de lacrimi, urc în avion. Avionul se pregătește de decolare. Încep să plâng și mă consolez singură. Avionul decolează, mă uit pe geam instinctiv și îl vad pe el, Noah. Scriu repede un bilet cu adresa din Marea Britanie, în speranța că mă va căuta. Îl arat pe geam, însă nu știu dacă îl vede, așa că îmi iau rămas bun prin semne.

Seara ajung în Londra, unde aveam să stau 2 săptămâni. Adică, asta însemna că îmi voi petrece Crăciunul aici. Mă instalez în casă.

Mai pe seară, vreau să mă uit la un serial, așa că mă gândesc să caut unul pe telefon. Îl deschid și vad că am 12 mesaje de la Noah și 3 apeluri pierdute de la Georgina. O sun înapoi pe Georgina, vorbesc cu ea despre Noah și îmi spune cam tot ce s-a întâmplat și ca Noah a venit după mine. Îi spun si eu ce mi s-a întâmplat mie. Am vorbit 2 ore. Decid, totuși, să nu deschid mesajele de la Noah. Mă pun să mă uit la serial și văd că se face ora 2:00, așa că decid să mă pregătesc de somn.

În următoarea dimineață, decid să îmi cunosc vecinii. Erau foarte respectuoși. Îmi fac o prietenă, o cheamă Sophia. Ea îmi povestește multe lucruri despre Marea Britanie. Mă întreabă cum e viața în New York, așa că îi zic tot ce mi s-a întâmplat. Ea rămâne surprinsă.

În noaptea de 24 decembrie, vecina mea mă cheamă la ea. Ajung la ea, ne uităm la un film de Crăciun și ea îmi spune: Cred că ăsta e momentul potrivit ca să deschizi mesajele de la el. Nu stau să ma gândesc prea mult, așa că iau telefonul de pe masă și întru pe conversația cu Noah. Citesc mesajele și ultimul pe care îl trimisese scria așa: ,,Într-o zi ne vom reîntâlni."

Sărbătorim amândouă primele minute din ziua de Crăciun. Pe la ora 00:30 decid să merg acasă. Ajung acasă și mă pun să ma uit la serial.

La ora 2:00, Noah mă sună. Îi răspund. Îmi spune cât de mult și-ar dori sa fie lângă mine acum și cat de dor îi e de mine. După începe să zică:
–Mi-aș dori o casă de Crăciun cu un ren în curte, beteală pe casă și multe luminițe peste tot.
Am stat 10 secunde să mă gândesc ce voia asta să însemne.

După realizez că el îmi descria casa mea pe dinafară. Mă uit pe geam și îl vad pe însuși Noah cum se uita la mine de afară. Fug rapid spre ușa, ies afară și sar în brațele lui. El se uită la mine plângând și ma sărută. După îmi spune:
–Promiți că nu mă vei mai lăsa singur niciodată?
–Promit.

Sfârșitul volumul 1.

Promit.Where stories live. Discover now