7

36 2 0
                                    

Eenmaal thuis..... 

ik sluit mij op in mijn kamer. ik denk na over alles wat er de afgelopen dagen is gebeurd. waarom moesten ze wapens hebben? waarom hadden papa en mason wapens? morgen is het weekend voorbij dan moet moet ik weer naar school. en dan , wat moet ik doen? ik mag niks over dit alles zeggen.  maar hoe kan ik op school doen alsof er niets gebeurd is terwijl mijn kidnappers op die school zitten. oke ik heb addison alles al verteld maar goed dat hoeven zij niet te weten. ik wil gewoon antwoord op mijn vragen, en van mijn vader en broer ga ik ze zeker niet krijgen. ik ga morgen na school naar het huis van nick toe. en dan ga ik alle vragen stellen die ik er heb, en geloof mij dat zijn er veel.

de volgende dag..............

trinngggggggggg de bel gaat, addison en ik lopen het lokaal uit naar onze kluisjes, dar gooien we onze boeken in de kluis. daarna nemen we afscheid. tot morgen zeggen we tegen elkaar en ik geef haar nog een knuffel en dan loop ik naar de fietsen stalling en pak ik mijn fiets en ik rij naar nick zijn huis.

als ik daar en bel ik aan en Ryan doet open . wtf doe jij hier? ik wil praten zeg ik. Ryan kijkt een beetje raar en zegt een beetje vragend oke   kom maar binnen.  Ryan wie is er aan de deu.... wat doe jij hier vragen chris en nick tegelijk. ik zie dat nick en chris ryan een wtf blik geven. ik wou praten zeg ik zachtjes. ga maar zitten zegt ryan, wil je wat drinken?ik schudt mijn hoofd nee dankje. ik dacht het niet,stel je voor dat ze er weet ik veel wat in doen. waarover wou je praten vraagt nick. 

Nou toen ik uhm..... hier zeg maar was. Ik hoorde jullie praten en ik hoorde dat jullie het over de maffia en mijn vader. Dus ikke uhm wou weten waarom jullie het daar over hadden?  Ryan Nick en Chris kijken elkaar aan. Dan begint ryan te vertellen....

Dus mijn vader is een maffia baas net als jouw broer damian, jullie horen bij de black en mijn vader is de vijand , hij heeft jullie oude baas vermoord. En daarom hadden jullie mij ontvoerd om losgeld en wapens enzo te vragen. Ja klopt zegt Chris. Ik voel de tranen opkomen. nick geeft mij een tissue. je kan er ook niets aan doen dat je vader zolang gelogen heeft. zegt ryan. als ik uitgehuild ben sta ik op. ik denk dat ik nu maar weer naar huis ga zeg ik. is goed zegt ryan, ik laat je wel even uit. en hij loopt mee naar de voordeur. je bent hier altijd welkom, onthoudt dat zegt hij voordat ik wegfiets.

eenmaal thuis.....

mijn vader en mason zijn nog niet thuis, dus nu kan ik mooi op onderzoek uit.ik loop naar mijn vader zijn werkkamer in de hoop daar wat te vinden.

ik heb elk laatje in middels doorzocht maar ik kan niets nuttigs vinden. nu ben ik in de boekenkast aan het kijken maar ik heb eigenlijk geen idee wat ik zoek. in de kast staat een boek over wapens, als ik die uit de kast probeer te halen lukt dat niet en hoor ik alleen maar een geluid. als ik om mij heen kijk zie ik dat er in de hoek een luik is geopend met een trap naar beneden. ik doe mijn zaklamp aan op mijn telefoon en loop dan voorzichtig de trap af naar beneden. als ik beneden ben gaat er een licht en en sta ik in een soort vergaderzaal. het is de zelfde zaal als die ik zag toen ik ontvoert was. in de vergaderzaal zit nog een deur, als ik die open kan ik mijn ogen niet geloven, achter de deur zit een mega grote kamer met allemaal wapens enzo. het is een mega grote wapenkamer.

mafboys (Voltooid)Where stories live. Discover now