6

39 1 0
                                    

POV vincent.

Ik zit met mason en mijn werknemers in de vergaderzaal. Merel is al 2 dagen weg. We weten niet door wie ze is ontvoerd. maar we vermoeden de blacks. dan horen we in een keer een geluid en kijken allemaal naar de tv.

/ beste vincent. zoals je ziet hebben we je lieve dochtertje. we zullen haar niets doen zolang je doet wat wij zeggen. wij willen  10k in cash, 10 glock 17's, 5 baratta's, 5 snipers , en 100 liter pure alcohol. morgen 4 uur bij de verlaten fabriek aan de rand van de stad. zo niet dan zie je je lieve dochtertje niet meer terug. 

toen werdt het beeld weer zwart.  zeker weten dat het de blacks zijn zegt mason tegen mij vorige keer hebben wij wapens uit hun pakhuis gestolen weet je nog. inderdad mason dat heb je goed, regel jij de wapens , dan zorg ik voor het geld dan is merel snel weer thuis, ik zorg wel dat een van onze mannen aan die alcohol komt morgen 10 uur is alles klaar oke.

pov merel

waarom zat papa daar met zoveel mannen en waarom hadden ze wapens, en waar is dat uberhaupt. ik snap er niets meer van. een van de vreemde jongens maakt mij los van de stoel. en neemt mij weer mee naar de ruimte waar ik eerst zat en gooit mij weer op bed. ik zeg nog steeds niks bang dat ze mij wat zullen doen. dan gaat de jongen weg. en ben ik weer alleen. even later komt de jongen weer terug met een bordje met een boterham en een glas drinken. hij maakt mijn handen los en loopt dan de kamer weer uit en doet de deur weer opslot. ik beweeg mijn polsen en begin dan aan het broodje en dat heb ik binnen een paar minuten op en dan ga ik achterover liggen en val ik in slaap.

petsss.......... auw ik wordt wakker en schiet omhoog en leg mijn hand op mijn wang. voor mij staan de jongens weer helemaal in het zwart en ze hebben zo te zien hun wapens bij zich. chris pakt mijn handen en bindt ze aan elkaar. dan plakt een van de andere jongens tape en plakt at op mijn mond.ryan doet mij een blindoek om. daarna voel ik dat ik wordt opgetild. en even later merk ik dat we buiten zijn. ik wordt ergens ingezet, ik voel dat er mensen naast mij komen zitten en dat we bewegen, dus ik denk dat ik in iets van een auto ofzo zit.

 na een tijdje staan we stil en hoor ik mensen praten volgens mij is mijn vader er ook bij. de mensen naast mij zitten er nog steeds. op een gegeven moment hoor ik een klopje en wordt ik omhoog getrokken, en kom ik weer buiten althans dat denk ik. dan wordt mijn blindoek afgedaan en knijp ik mijn ogen dicht voor het felle licht. ik zie mijn vader en mason met nog een paar andere mannen staan. naast mij staan mannen met bivakmutsen. hier is hoe we het gaan doen zegt degene naast mij. jullie zetten de spullen in het midden neer en dan steekt merel langzaam over, probeer niks want dan kan je haar gaan bezoeken op de begraafplaats. mason kijkt mij gerustellend aan. maar ik ben heel bang. papa zet met mason en de andere mannen de spullen in het midden neer. de twee mensen naast mij pakken mij bij de arm en lopen naar het midden toe. de ene snijdt mijn touwen los, en de andere haalt de tape van mijn mond. hij duwt mij richting mijn vader en mason. en ik loop daarnaar toe en val in mason zijn armen en ik begin te huilen. dan hoor ik auto's weg rijden en zie ik dat alleen wij er nog staan.

mafboys (Voltooid)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora