5

44 1 0
                                    

Pov damian

Tring tring.

Hallo met damian

Jo Chris hier, het is gelukt we hebben haar.

Oké breng haar naar ons huis, niet naar het pakhuis want die kent vincent sowieso.

Oké is goed, we zorgen dat ze daar komt , spreek je later.

Jo spreek je later.

Pov Chris

Jo ik heb damian gesproken, we moeten haar naar het ouderlijk huis brengen. Daar komen ze niet snel zoeken. Ik bewaak merel en zorg dat ze niet kan schreeuwen en wakker wordt. Ik Pak haar spullen en die van ons. En Ook de wapens. Ik maak de auto klaar zegt Ryan.

Na een paar minuten is iedereen klaar. Ryan komt de kamer weer binnen en zegt wat heb jij nu weer gedaan zegt Ryan tegen mij. Sorbet hoor zeg ik ze werft wakker en ik had niet zo'n doekje in de buurt. Dus ik moest wat doen. Nick komt aan aanlopen met de tassen, met kleren en wapens en de spullen van merel. Damian stuurt morgen zijn schoonmaak ploeg zodat er hier geen sporen zijn zeg ik nog. We zetten merel in de auto en zetten de tassen naast haar in de kofferbak. We doen de klepndicht en stappen dan zeg in de auto.

Skip de reis eenmaal bij het huis.........

Goed gedaan boys. Damian kijkt ons aan. Morgen kom ik terug en dan komt Dennis ook mee. Dan gaat ons plan verder. Ga morgen wel gewoon naar school zorg dat jullie niet verdacht zijn. Hij zou sowieso niet naar de politie gaan. Maar dan heeft de school niets door. Ik ben er morgen vroeg zodat we elkaar nog kunnen spreken voor dat jullie Naar school gaan.zorg dat ze rustig blijft en ast haar in de kelder.

Pov merel

Ik wordt wakker en mijn Hoofd doet echt superveel pijn. Als ik wil bewegen voel ik dat ik vastgebonden ben en er tape op iets over mijn mond zit. Wat is er gebeurt, waar ben ik, door al die vragen in mijn hoofd en die hoofdpijn val ik weer flauw. En wordt het zwart.

Ik wordt weer wakker doordat ik voel dat mijn enkels worden losgemaakt. Als mijn blinddoek wordt afgedaan kruip ik naar achteren. Ryan Nick en Chris staan met nog twee jongens in de kamer. Wat zijn ze met mij van plan. Ik ben bang een tijdje geleden hadden ze mij bedreigd met pistolen. Wat willen ze met haar, Waarom is ze hier? Ik trek mijn knieën op en begin te huilen. Ondertussen hoor ik de jongens met elkaar praten ik hoor een paar losse woorden vallen. Maffia........... vader........ losgeld.......... Ruil........wapens. dan draaien de jongens zich om. Ryan pakt haar polsen vast en bindt ze aan elkaar. Dan Tilt hij haar op en neemt haar mee naar een andere ruimte. Ze wordt op een stoel gezet en vastgebonden.

Ze gaan een losgeld filmpje opnemen. Damian plakt tape op haar mond. En de rest van de jongens doen doen hun bivakmuts op en daarna Damian ook. Ze gaan achter en naast merel staan. En nemen  dan het filmpje op.


mafboys (Voltooid)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ