3

46 1 0
                                    

De volgende dag in de pauze...........

Pov merel

Tringggggggggggggggg. De bel gaat iedereen pakt zijn spullen en loopt naar de kantine. Als ik bijna bij de kantine ben zit er in een keer een hand op mijn mond diegene trekt mij het schoonmaak hok in. Ik probeer mij los te maken van de handen. In het schoonmaak hok wordt ik op een stoel gezet terwijl de hand op mijn mond blijft gedrukt. Voor mij staan ryan en chris, oh shit ik kan wek raden wie er achter mij staat. Ojee nu komt het. Ik slik. Ze zien an mij dat ik bang ben. Je wilt geen problemen in de eerst week of wel grijnst chris.  I schud mijn hoofd voor zover dat kan. Mooi zo want anders.  Oh shit hij pakt een pistool uit zijn rugzak. Als je hier over of wat je gister zag gaat praten moeten we een kogel door je mooie koppie schieten zegt ryan terwijl hij het pistool tegen mijn hoofd houdt. En dat wil je niet toch aegt hij grijnzend.  Ik schud mijn hoofd. Mooi zo. Want anders is het boem. Als je wel wat doet ik weet je te vinden. Ik knik en dan lopen ze weg. Nog steeds verbaast loop ik hrt schoonmaakhok uit naar addison. Waar bleef je nou zegt ze. Een woord zeg ik........ ryan. Wat heeft hij gedaan vraagt ze geschrokken. Niks gewoon wat hij altijd doet. Maar hij hield mij op. Gelukkig heeft hij niks erg gedaan. Nee glimlach ik fake gelukig niet.

De volgende dag op school

Ik heb nu biologie, die vrouw is aan het uitleggen over het project van volgende week. Ik zit op wattpad het boek criminal date te lezen. (ga die ook lezen😂). MEvrouw Ramirez..... wilt u uw telefoon wegleggen. Ik schrik op en leg gelijk mijn telefoon weg.

Pov Nick

Jo dude zeg ik zacht tegen ryan, hoorde je wat dat mens net zei. Gast je weet dat ik nooit oplet in de les zegt ryan terug. Dude die nieuwe zat op haar telefoon en toen zei dat mens van bio "mevrouw ramirez... wilt u gauw uw telefoon weg leggen". Ryan stopt opeens met lopen en zegt Ramirez als in Ramirez de maffia baas. Oke weet je wat fuck school we moeten nu naar huis onderzoek doen. Want als ze is is wie ik denk dat ze is. Moeten de rest van de leden en damian (baas) dat ook weten, en snel ook.

Een paar uur later

Thuis hebben we meteen zoveel mogelijk informatie opgezocht. En wat we dachten is waar. Merel is de dochter van Vincent ramirez, de maffia baas. We hebben toen we dat wisten gelijk Damian en de rest gebeld. Die zijn gelijk gekomen, toen ze er waren hebben we gelijk een plan gemaakt. Die klootzak van een vincent heeft namelijk. Onze oude baas met zijn vrouw vermoord. Daar is iedereen heel boos over en ze willen wraak nemen op vincent. Toen hij en zijn zoon mason die trekkers overhaalden hadden ze iedereen achet zich aan. Maar ze woonden niet in de USA. Nu zou het een stuk makkelijker worden

De volgende dag op school..........

Pov ryan

Chris, Nick en ik wachten todat iedereen het lokaal uit is bij bio. En staan dan op. Chris loopt naar buiten en doet de deur dicht en gaat ervoor staan. Dan loopt nick samen met mij naar dat mens van bio toe terwijl chris buiten de deur bewaakt. Wouden julie nog wat vragen jongens, vraagt de docent aan ons. Nick gaat acher haar staan en pakt haar schouders stevig vast. Ze slikt. Ik doe mijn shirt iets omhoog waardoor je mijn pistool ziet. Ik kijk haar recht aan en zie dat ze bang is. U hoeft niet bang te zijn hoor we vermoorden u heus niet. Nog niet tenminste maar dan moet u doen wat wij willen. U zorgt  ervoor met het project dat een van ons drie bij merel zit. Want anders is het.............................................. BOEM. Ze schrikt. Begrepen mevrouw jansen zeg ik. Ze knikt en dan lopen wij weg.

mafboys (Voltooid)Where stories live. Discover now