4

40 1 0
                                    

Een week later....
Pov merel

Ik zit gezellig met addison te praten over het bio project. Ik hoop echt dat we samen zitten zeg ik tegen addison. Ja hoop ik ook zegt addison terug. Tringggggggggggg de bel gaat we moeten weer naar de les. Op naar bio.

Oke, beste leerlingen. Vorige week hebben we het gehad over het project. Ik heb tweetallen gemaakt, die lees ik straks op met het onderwerp dat jullie moeten doen.

Mila en sander klimaatverandering
Willemijn en josslynn fosielebrandstoffen
Annelie en Naomi natuursverschijselen
Mark en Simon ontbossing
Evana en troy seizoens natuur
Louis en Feline watervervuiling
Addison en mincke onontdekte oceanen
Ryan en Chris  het weer
En als laatste nick en merel plasticsoep.

Addison kijkt mij aan en ik zeg zacht wish me luck.

Na de les komt nick naar mij toe en vraagt of ik vanmiddag kan afspreken voor het project. Ik vindt het wel goed dan ben ik er sneller van af. Zullen we bij mijn huis wij hebben daar nog wat boeken van  zeg ik. Is goed zegt  hij ik wacht bij de fietsenstalling. En daarna loop ik weg naar addison.

Een paar weken later..................

Vanmiddag gaan nick en ik weer afspreken maar dit keer bij nick zijn huis. Als ik bij zijn huis aankom wat blijkbaar een paar straten verder is dan mijn huis. Zijn huis lijkt heel erg op ons huis. Beetje logisch het staat in de zelfde buurt.

Een paar uur later............

Ik heb nog wat gevonden zeg ik terwijl ik nick aan tik. Iemand ui nederland heeft een of ander ding uitgevonden waardoor ze het plastic in de zee kunnen verzamelen en grotendeels weghalen. Dat is ook wel leuk ja zegt nick. Ik had nog foto's gevonden over dieren die doodgaan door plastic te eten. Die kunnen er ook wel bij ja alleen tekst is ook zo saai lach ik. Oh shit. Nick kijkt mij vragen aan en zegt wat is er? Ik zou 5 uur thuis zijn het is al half zes. Ik pak snel mijn spullen bij elkaar en prop ze in mijn tas. We maken het de volgende keer wel af zeg ik. Ja is goed hoor zegt nick.

We lopen de trap af naar beneden terwijl ik snel een appje stuur dat ik er zo aankom. Bij de voordeur doe ik mijn schoenen en jas aan. En ik zeg gedag tegen nick en tot maandag. Als ik de deur open doe staat Ryan voor de deur. Hoi Ryan zeg ik en ik wil om hem heen lopen. Maar hij trekt mij terug en richt zijn pistool op mij. Wat doe je vraag ik? Ik wordt vanachteren vastgepakt en mijn armen worden op mijn rug gebonden. Als ik achterom kijk zie ik nick en Chris mij vasthouden. Wat doen jullie vraag ik met tranen in mijn ogen. Schatje zegt Ryan spottend dacht je nou echt dat Nick zo aardig was, het was allemaal gespeeld. Zodat je hier kwam in ons huis. Waarom dat? Vraag ik nu bijna huilend. Sssssh zegt Ryan en hij pakt mij over van de jongens en legt zijn arm om mijn nek heen en pakt mij vast. Niet huilen zegt hij en stopt zijn pistool terug in zijn broeksband. Dan pakt hij een doekje uit zijn zak en drukt hij die op mijn neus/mond. Slaap lekker merel. Bel damian hoor ik nog en dan wordt het zwart.

mafboys (Voltooid)Where stories live. Discover now