1 (XL)

60 2 1
                                    

Pov merel

hoi ik ben Merel Ramirez. ik ben 16 jaar en ik woon in een mooi huis net buiten het plaatsje Yorkshire in Engeland. ik heb nog een broer Mason van 19 en wij wonen samen met onze vader.
Onze moeder is een paar jaar geleden overleden aan kanker. maar daardoor is de band met mijn vader en broer alleen maar beter geworden. mijn vader en broer zijn heel beschermend over mij, waarom? ik heb echt werkelijk geen idee. thuis kook ik 2 keer per week net als papa en mason, en we halen 1 keer per week. meestal halen papa en mason alsnog of laten ze ons dienstmeisje koken. maar ik vindt vers eten het lekkerste dus ik kook altijd zelf.

ik zit nu op de fiets terug naar huis ik moest een paar uurtjes en ik heb na school nog wat gedronken bij de starbucks met jessie. eigenlijk moest ik gelijk na school naar huis, mijn vader wou iets met mij bespreken. als ik thuis kom zet ik gelijk mijn fiets in de garage  en loop naar binnen.  Ik zet mijn tas neer en pak dan wat drinken.  Met mijn drinken loop ik naar de woonkamer en ga op de bank zitten. Dan zeg ik , nou wat wou je zeggen niet te lang graag ik moet nog huiswerk maken. Mijn vader schraapt zijn keel. Ik kijk hem vragend aan terwijl ik een slok van m i jn drinken neem.  Dan zegt mijn vader. We gaan verhuizen. Pffffs ik spuug van schrik mijn drinken uit. Wat zei je? We gaan verhuizen naar Amerika. Aangezien ik voor mijn werk als zoveel in amerika leek het mij beter om daar te gaan wonen.  En de enige reden dat ik nog in Engeland kom is dat jullie er wonen anders was ik allang in Amerika  gaan wonen. We vertrekken trouwens zaterdag al. Ik laat je morgen de fotos van het huis zien schat. Nu moet ik weer naar mijn werk. Doei. En mijn vader loopt weg.

Dag van de verhuizing.........

Merel wakker worden we gaan zo weg. Hmmmm. Zeg ik en draai mij weer om. Wanneer de dekens van mij afgetrokken worden ga ik rechtop  zitten en kijk boos naar jason. Mees het is fucking......... 6uur smorg ens. Zeg ik nadat ik op de klok kijk. Laat mij slapen!!!  Op de vlucht naar america kan je slapen. nu moet je eruit komen. kleed je om. dus hup uit bed jij. we gaan over 15 minuten weg naar het vliegveld. en mason loopt mijn kamer uit. oh ja america. gister heb ik afscheid genomen van mijn vrienden en mijn klas. ik stap uit bed en kleed mij aan. daaarna pak im miijn laatste spullen in. laptop, telefoon, opladers oortjes iPad en mijn iPod. de rest van mijn spullen is al in america. mijn meubels blijven hier want ik krijg een hele nieuwe kamer met inloopkast. het is echt een mega huis met een grote achtertuin met zwembad ook nog een zwembad in de kelder met een bar erbij. er is ook een fitnessruimte, eigenlijk vooral voor papa en mason, maar ik denk dat ik er ook maar eens gebruik van ga maken iets fitter worden.

skip de vlucht.....

merel wakker worden. we zijn geland, ik open mijn ogen, kijk om mij heen en sta op en loop mason achterna het vliegtuig uit. bij de uitgang van het vliegveld staat onze vader te wachten. ik zet mijn handbagage naast die van mason in de kofferbak. daarna loop ik om de auto en ga naast mason zitten op de achterbank.eenmaal thuis ga ik gelijk mijn kamer inrichten, ik hang/leg mijn kleren in de inloop kast. ik hang mijn foto's en schilderijen op zet mijn boeken in de kast. deel mijn make-up en nagellak in in mijn make-up tafel. ik leg mijn spullen in mijn badkamer. als ik dat heb gedaan ga ik naar beneden en maak wat eten voor mijzelf. mason en papa zijn alweer aan het werk. als ik het eten op heb ga ik nog even een serie kijken en daarna ga ik slapen. morgen heb ik mijn eerste schooldag. ik heb gehoord dat het echt zon typische amerikaaanse school is uit de verhalen dus ik ben benieuwd.

mafboys (Voltooid)Where stories live. Discover now