27. #kaszino

38 2 8
                                    

Cím: rátok bízom

Kategória: romantikus

Szereplők: Odett és Ádám

Szemszög: mindkettő

Alapsztori: Odett és Ádám egészen kicsi koruktól kezdve együtt nőttek fel. Ugyanoda jártak óvodában, általánosba, majd gimnáziumba is együtt mentek. És egészen két évig osztálytársak voltak, aztán jött egy váratlan változás.

Ádám mindig is arra vágyott, hogy focista lehessen. Folyamatosan edzett, helyi csapatokkal nyerte a meccseket, majd 16 évesen megkapta élete legnagyobb lehetőségét. Ez pedig nem volt más, mint egy meghívás az osztrák ifjúsági válogatottba. A fiú gondolkodás nélkül elfogadta, szülei mindenben támogatták, és az egész család Ausztriába költözött. De mi történt Odettel, aki a legkevésbé sem örült legkedvesebb barátja távozásának?

Odett nehezen viselte Ádám döntését és hiányát. Egy idő után azonban rájött, hogy nem dobhatja el magától a szép jövőt, így csak önmagára és a tanulásra koncentrált. Az érettségit egyetem, diploma követte, majd egy saját vállalkozás elindítása.

Közel 10 év telt el azóta, hogy találkoztak, de a sors mégis újra összehozta őket. Ádámot családi ügyek szólítják vissza Magyarországra és úgy tűnik, jó ideig maradni kell. Odett pedig csak marő véletlenségből sétál be abba a Kaszinóba, ami immáron Ádám tulajdona.

Az első találkozás azonban még nem hozza vissza az emlékeket, hiszen az etelt tíz év, a külső változások gátolják a felismerést. Csupán az édes gyümölcsös és mentás parfüm emlékeztet a múltra és ez mindent felkavar.

Megjegyzések:
1. Ádám a nagyapjától örökli a Kaszinót.
2. Ádám szülei csak 2 évig maradnak Ausztriában, aztán hazaköltöznek.
3. Legyen valami vaj Ádám apukájának a füle mögött (ötlet nálam)
4. 2-3 rövid részlettel tudok szolgálni, ami szabadon beépíthető.

Státusz: koszegikriszti

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 08, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

STORY/PLOT SHOPWhere stories live. Discover now