26. #emlekeknelkul

39 3 0
                                    

Cím: igazából sosem volt, szóval rátok bízom

Kategória: romantikus

Szereplők: Angel és Isabel (bár ez mind változtatható)

Szemszög: Isabel (vagyis én így képzelem el)

Alapsztori: Isabel a harmincas évei elején járó tanítónő. Férjével, Sergio-val és anyósával él együtt a férfi családjának házában. Sergio évek óta a családi vállalat feje, így Isabelnek sosem volt szüksége arra, hogy dolgozzon, hiszen férje mindent megteremtett számára. Azonban- sokakkal ellentétben -nem volt boldog tétlen életével, és az ötödik házassági évforduló estéjén bejelenti családjának, hogy ismét munkába áll. Választása a helyi művészeti islolára esik, ahol a gyerekek már az első osztálytól kezdődően keresik, hogy miben igazán tehetségesek, hogy a későbbiekben könnyen megtalálják a hivatásukat. Isabel elsőre beleszeretett a helybe, hiszen ő maga is rengeteg időt tölt saját kis kézműves-műhelyében. Családja persze hevesen tiltakozik az ötlet ellen, de Isabel hajthatatlan.
Az első tanítási nap hamar elérkezik és a nő megismeri saját osztályát, az odajáró, félénk Rocio-t és annak bátyját, aki felismeri benne apja egykori feleségét.

Angel Robles sikeres üzletember, szinte mindene megvan. Gyönyörű ház, jó munka, két gyönyörű gyerek. Egyedül a nagyszerű társ az, ami hiányzik. Már lassan hat éve magányos - kisebb-nagyobb megszakításokkal - ugyanis ekkor egy orvosi műhiba miatt elvesztette felségét, Rocio édesanyját. Közeledve a tragikus esemény évfordulójához, fia az egyik nap azzal lép be az irodájába, hogy látta Rocio édesanyját.

Megjegyzések:
1. Angel fia 16 éves és a férfi gimnáziumi szerelmétől született. Bár vele él, édesanyjával is tartja a kapcsolatot.

2. Rocio nagyon tehetséges a kézműves dolgokban.

3. Ha érdekel a sztori, akkor írj és bizonyos részeket elmondok még.

Státusz: elvihető

STORY/PLOT SHOPWhere stories live. Discover now