14. #ujlany

59 4 0
                                    

Cím: amit csak szeretnétek

Kategória: ifjúsági, romantikus

Szereplők: Lilla és Bence

Szemszög: Lilla (naplószerűnek képzeltem el)

Alapsztori: Lilla szüleivel és bátyjával Budapestre költözik, mert a lány bátyja egyetemi tanulmányait kezdi meg szeptemberben. A család jobbanak látta, ha mindenki költözik, így nem kell két lakást fenntartaniuk. Lilla nehezen viseli, hiszen neki kell mindent vidéken hagynia és újra felépíteni az életét, ráadásul a fővárosban.

Az első napja azonban a vártnál jobban alakul. Kellemesen elcseveg az igazgatónővel, az osztályban nyitnak felé, és még felsőbbéveseket is megismer. Ez utóbbi azonban nem annyira kellemes, mármint a srácnak. Ugyanis Lilla első mozdulata az volt, amikor az évnyitó ünnepségre indult az osztállyal, hogy kicsapta a teremajtót egyenesen a srác, Bence arcába. A lány persze elkíséri a fiút az orvosiba, ezzel kihagyva az évnyitót, ám azt még nem tudja, hogy ezzel elkövette élete nagy hibáját. Mármint nem azzal, hogy nem volt az évnyitón, hanem hogy Bencével volt és barátok lettek.

Megjegyzések:
1. Akit érdekel a sztori megírása az privátban megkapja a Top Secret-et, ami az egész mozgatórugója.

2. Továbbá van egy kis részletem begépelve, ha érdekel valakit. Igazából csak egy reggeli rutin, tesós vita kombó, szóval nem baj, ha nem igénylitek.

3. Lilla gyorsan barátnőt is szerez Bogi személyében. (A többi infó róla a Top Secret része).

4. Eredetileg Lilla dolgozik az én elképzelésemben. Néha fotózásokra jár.

Státusz: elvihető

STORY/PLOT SHOPDove le storie prendono vita. Scoprilo ora