Kitérő 2.0

43 1 0
                                    

Sziasztok!

Későbbre terveztem ezt a posztot, de ma mikor megláttam a megtekintések számát, úgy gondoltam, hogy mégiscsak most van itt az ideje.
Hihetetlen, hogy hat nap alatt az alig 100-ról közel 200-ra felugrott a megtekintések száma. Ez igazán szívmelengető dolog és ezért hatalmas köszönettel tartozom nektek! Óriásiak vagytok!❤❤❤

Kicsit gondolkoztam a dolgokon, hogy hogyan is legyen a továbbiakban és ehhez szeretnék pár gondolatot megosztani veletek.
- Hamarosan egyetemi vizsgaidőszak következik (6!) vizsgával, így nem tudom, milyen gyakran lesznek fent új részek/ötletek.
- Ha már ötleteknél tartunk, láthattátok, hogy felkerült a huszadik. Ezt azért fontos megemlítenem, mert már csak egy ideig (főleg, ha többet pakolaszok fel egyszerre) lesznek elegek, amik vannak még. (Mert természetesen én is írok, és nekem is kell, hogy maradjon valamennyi.)
- A fenti pont miatt gondoltam arra, hogy a segítségeteket kérem, milyen ötleteket szeretnétek olvasni. Mert mint láttátok kb. az összes a romantikus kategóriába sorolható. Higyjétek el, mindig próbálkozok, de sosem megy másmilyen... Elcsépelten romantikus vagyok.
- Szintén a fentiek miatt arra is gondoltam, hogy lesznek néha, úgymond élethelyzetek, amik felkerülnek és szabadon beépíthetőek bárhova.

A már fent lévőekhez is néhány dolog.
- Egy ideig raktam fel képeket a fejlécbe. Ez nem azért szűnt meg, mert nem akarok többet feltenni, hanem mert saját képekről van szó és mivel sokszor telefonról pakolom fel a részeket ott nincs elég kép.
- Lehet, hogy sokszor túl sokat írok egy-egy ötlethez. Főleg megjegyzést. De ez nem azért van, hogy uralkodjak egy-egy sztorin, hanem mert vannak olyan dolgok, amik, ha benne vannak vagy éppen nincsenek, teljesen más irányba vihetik a sztorit. Szóval ezektől ne féljetek, mert el tudok tőlük tekinteni, ha nagyon szeretnétek kicsit szabadabban írni.
- Ami a TopSecret megjegyzéseket illeti: azért nem írom le sosem, mert azok általában nagyon fontosak a történet szempontjából és a főszereplő előtt is titokban vannak valameddig.
- Ha valaki még esetleg nem érzi magát elég bátornak arra, hogy megírjon egy bármilyen sztorit, de izgalomba jön egy-egy ötlet láttán és van egy "Hmmmm, de jó lenne ezt megírni érzése", akkor az írjon rám és megbeszéljük. Segítek eligazodni kicsit és eloszlatni a kételyeket.

Nemsokára újra jelentkezem.
~WG

STORY/PLOT SHOPWhere stories live. Discover now