4. #tornaszcsapat

144 6 0
                                    

Cím: amit szeretnétek

Kategória: romantikus

Szereplők: Nelli és Filip (ezen ne változtassatok pls, de a többi szereplő nevében szabad kezet kaptok)

Szemszög: Nelli szemszöge (de ha valami nagyon nagy dolog történik, akkor lehet néhány rész Filip szemszögéből is)

Alapsztori: Nelli 17 éves egy vidéki középiskola ötosztályos nyelvi előkészítő osztályában. Mindene megvan, amit csak szeretne, hiszen a család egyedül lánya. Okos, jó tanuló és élete tényleg irigylésre méltó, mert a suli legmenőbb fiúja a barátja. Azonban minden felborulni látszik az új tanév kezdetekor. Nelli visszautasíthatatlan ajánlatot kap tesitanárától, aki felkészítené őt egy igen rangos atlétikaversenyre. Azonban nem csak a lány kapja meg ezt a lehetőséget, hanem, bár nagyjából egy hónappal később, Filip is, aki nem mellesleg Nelli új osztálytársa lesz. A fiú nagyon zárkózott és nem barátkozik senkivel. Nelli egy idő után kivétel lesz, hiszen a közös felkészítés során elengedhetetlen, hogy beszéljenek. Filip mesél magáról, de csak nagyon keveset, hiszen tudja, ha kitudódik családjának története, még jobban elutasítják és talán Nelli barátságát is elveszítené.

Megjegyzések:
1. Aki szeretné, az írja meg az e-mail címét privátban és elküldök egy nagyon régen megírt kis részt, ami ad egy kis kiindulópontot (valahogy bele kellene írni, de nyugodtan át is fogalmazhatjátok, hogy passzoljon a saját írói stílusotokba). Fontos rész a sztori szempontjából.

2. Aki szeretné elvinni, annak privát üzenetben elmondom, mint titkol Filip.

3. Ui.: Ezt a sztorit nagyon nehezen engedtem el, mert azok között volt, amiket még a gimi első évében kezdtem el kigondolni. De annak már 6 éve lesz szeptemberben és tudom, hogy nem tudnám ugyanúgy folytatni... Szóval, aki belevág, jól csinálja.

Státusz: elvihető

STORY/PLOT SHOPWhere stories live. Discover now