Yeni Gardrop

2.4K 82 3
                                    

Odamdaki gardırop iyice eskimişti, bugün yenisini almak için ikinci el dükkanına gittim orada rengi mor ortasında ayna olan dolabı beğenmiştim. Parasını ödeyip evime gelmesi için kargoya verdim.Akşama yeni dolabım gelmişti. Eşyalarımın hepsini yerleştirdim, ertesi gün işe gitmek için kıyafetlerimi aldığımda,kıyafetin üstünde  kırmızı lekeler fark ettim.

Bu nereden geldi şimdi ? Ama geç kalıyordum, o yüzden üzerinde çok durmadım. Kıyafetleri giyip işe gittim. Ertesi gün başka bir kıyafetimin üstünde yine o kırmızı lekeden gördüm kıyafetlerin hepsinde o lekeden vardı. Dolabı boşalttım, eğer içinde boya varsa temizleyecektim baktığımda korkunç manzarayla karşılaştım, dolabın her yerinde el izleri vardı. O kırmızı leke ise boya değil kan izleriydi. Hemen dolabı satın aldığım dükkana gittim ''Ben dün buradan mor aynalı bir dolap aldım beni hatırladınız mı?''

''Evet bayan hatırladım.''   '' O dolap evime gelince eşyalarımı  içinde yerleştirdim ama bir şey fark ettim kıyafetlerimin üzerinde  el izleri bulaşıyordu.  Bende dolabı açıp baktım ve kurumuş kanlı el izlerini gördüm bu gerçekten çok korkunç böyle bir şeyi nasıl satabiliyorsunuz''?  '' Doğruyu söylemek gerekirse,o dolabın bir hikayesi var  1980'lerden Amerika'da yaşayan eskiden çok zengin bir ailenin dolabıymış ,onlar bir gece uyurken içeri bir katil girip herkesi tek ,tek silahla öldürüyormuş ailenin küçük kızı korkup dolabın içine girmiş.Ama maalesef katil onun orada olduğunu anlamış. Dolaba ateş etmeye başlamış kızda dolabın içinde ölmüş, daha sonra polisler bütün evi ararken dolabın üstündeki  kurşun deliklerini fark etmişler dolabın içini açmışlar ama kimse yokmuş. İşte hikayeye göre bu kızın bedeni dolaptan  gitmiş ama ruhu orada hapis olmuş. ''Ama dediğim gibi sadece bir hikaye.''  Oradan hızlıca uzaklaştım.Bir daha asla ikinci el dükkanından alışveriş yapmadım.





KORKU DİYARI /YAŞANMIŞ KORKU HİKAYELERİWhere stories live. Discover now