LUCY

320 8 0
                                    


O Gün canım baya sıkılmıştı, dışarı çıkmaya karar vermiştim ama planım tam anlamıyla suya düştü. Dışarıda şiddetli fırtına çıkmıştı, Bu canımı daha da çok sıkıyordu. Bende en yakın arkadaşım Emily'i çağırmaya karar vermiştim. O gelene kadar birkaç çeşit atıştırmalık ayarladım. Zil çaldığında Emily gelmiştir diye düşünüp kapıyı açtığımda şaşırmıştım, çünkü gelen Emily değildi siyah uzun saçlı bir kızdı.

''Merhaba siz Ashley olmalısınız beni Emily gönderdi kendisi birazdan burada olacakmış, O gelene kadar içeriye geçebilir miyim?'' 

''Tabiki gelebilirsin '' Dedim. Sanırım bu kız Emily'nin yeni arkadaşıydı çünkü onu daha önceden hiç görmemiştim.

''Bu arada ben Lucy biz Emily'le çocukluktan beri arkadaşız sürekli onun yanındaydım ama onu uzun zamandır göremiyordum bugün buraya geliceğini söyledi, bende geldim''

''Emily senden daha önce hiç bahsetmemişti tanıştığımıza sevindim Lucy'' Diyerek karşılık verdim.

''Artık sende benim en iyi arkadaşımsın Ashley'' Sadece gülümsemiştim. Lucy garip bir kızdı çok zayıf ama aynı zamanda çok uzundu.

''Birşey içermisin Lucy?''

''Aslında su istesem fena olmaz''  Sehpanın üzerinde duran sürahiden Lucy için büyük bir bardak su doldurduğum sırada zil çaldı bu sefer gelen Emily olmalıydı. 

Su bardağını uzatıp hemen kapıya yönelmiştim. Karşımda tahmin ettiğim  gibi Emily duruyordu. ''Sonunda gelebildim trafik çok sıkışıktı.'' Diyerek hızla içeri girmişti.

''Bizde Lucyle seni merak etmeye başlamıştık'' Dedim.

''Lucylemi başka kimleri çağırdın ?''  Diyerek karşılık verdi.  Suratında oluşan garip ifade beni ürkütmüştü.

''Ben senden başka kimseyi çağırmadım, Lucy senin onu gönderdiğini söyledi.''

'' Sen Ciddi misin? Benim çocukken hayali arkadaşım Lucy'den başka öyle bir arkadaşım yok .'' Dedi. Dudaklarından dökülen cümleler olduğum yerde sabitlenmemi sağlamıştı. 

 ''Ama nasıl olur o odada oturuyor?'' İkimiz odaya girdiğimizde gerçekten kimse yoktu ama su içtiği bardağı hala masada duruyordu.


KORKU DİYARI /YAŞANMIŞ KORKU HİKAYELERİWhere stories live. Discover now