THE M SHOW

2.8K 60 13
                                    


9 yaşımdayken en sevdiğim TV dizisi ''M Showdu''. Aktörler hayvan giysileri giyiyorlardı Komik ve eğlenceli eğitim klipleri vardı. Bu gerçekten iyi bir gösteriydi anlatacağım olayın programın suçu olmadığı için adını vermek istemiyorum. Bu yüzden Bu programa "M şov"diyeceğim.

M şov yıllardır yayınlanıyordu ve ben onu uzun zamandır izliyordum. Her zaman, okuldan sonra kız kardeşim Scarlett ve en iyi arkadaşım Brandi ile.

Bizim ritüelimizdi, her gün üçümüz okuldan sonra birlikte oturuyorduk ve M Show'u izlerken bir yandan da hayatımızda ki tüm önemli konuları konuşup dedikodu yapıyorduk.

Hatırlıyorum da, Cuma günü sıcak bir yaz gününde Scarlett kız dergilerinde bir ödül Yarışması buldu. Her gün izlediğimiz M Şov hakkında sorular sorulmuştu ve birincilik ödülü de Disney World'e ailemizle birlikte seyahat olacaktı. Ama daha da iyisi, doğru cevapları Gönderen herkes M Şov Kulübü'nün bir üyesi olacaktı. Aynı gün, M Şov gösterisini izledikten sonra üçümüz de yarışmaya katılmak için kanepede bir araya toplandık ve soruları yanıtlamaya başladık.

Scarlett pul ve zarf alabilmemiz için annemize yalvarmıştı ve biz de üç zarfı da isim, iletişim bilgileri ve soruların cevapları ile bir kağıda doldurmuştuk. Scarlett bize cevaplarımızı biraz değiştirmemizi söyledi Böylece hile olmayacaktı.

Mektuplar gönderildiği günden itibaren her gün M Şov kulübü rozetlerimizi almak için posta kutusuna koşup kontrol ediyorduk. İlk kar yağmaya başladığında posta kutusunu kontrol etmeyi bıraktık. Brandi hala şov programını takip ediyordu ama Scarlett, M şov'a karşı ilgisini kaybetmişti. Scarlett izlemeyi bıraktığında ben de gösteriyi kaçırmaya başladım.

Aradan geçen uzun zaman sonra, lkbaharın başında Bahçemizde laleler açtığını hatırlıyorum annem de mutfak Masasını dekore etmek için iki tane toplamamı istedi. Bunun üzerine Konuşması bittikten hemen sonra bana küçük bir kareli mektup uzatmıştı. Üzerinde ismim yazıyordu. "M Şov hayran kulübüne Hoş Geldiniz."

Beklediğim gibi zarf yoktu sadece kısa bir broşürdü, aynı zamanda adımın da yazdığı küçük kimlik kartının üzerinde gösterinin büyük bir logosu ve siyah harflerle "M show hayran klübü" yazılmıştı. Aşağıda ki satırda ise büyük siyah harflerle "üye." yazıyordu.

Brandi de tıpkı benim gibi aynı gün mektubu gelmişti. Mutlulukla gülümsüyordu. Scarlett ise başta bizi kıskanmıştı çünkü onun kartı henüz gelmemişti, ama çok geçmeden iki gün sonra o da bizim gibi mektubunu aldı.

Bundan sonra, her Cuma, her birimizin posta kutusuna, M Show'un fotoğrafları ve gösteri hakkında bir çok broşürün olduğu zarflar bırakılıyordu. Sanırım o günden sonra şovu daha da seviyorduk, tek bir bölüm bile kaçırmadan izliyordum. Üstelik üyelik kartımızı da çantamızda gururla taşıyorduk.

Haziran'ın ortasına geldiğimizde, hepimizin her ay olduğu gibi iki broşürü vardı. İlki, her zamanki gibi şovun fotoğraflarla ilgiliydi. Ama ikincisi bir reklamdı. "Tur otobüsü şehirde – Bu'Elit Üye 'Olmak için bir şans!" Otobüs gelecek pazar bizim kasabaya geliyordu. Üstelik ailelerimiz gitmemize izin veriyordu. Çok heyecanlanmıştık.

Broşürde fazla bilgi yoktu bu yüzden evde bilgisayarımızdan bakmıştık. Tur otobüsü Pazar günü 1: 00 de geliyordu ve gösterinin ana karakterleri orada olacaktı. En az dört oyuna katılmış olanlar "elit üye" statüsüne yükseltilecek ve yeni bir Altın üyelik kartı alacaklardı.

Cumartesi günü Scarlett, arkadaşının evine doğum günü partisine gitmişti ve geceyi orada geçirecekti. Fakat Ebeveynlerin Pazar günü 12'ye kadar Scarlett'i getirmeleri gerekiyordu böylece tam zamanında şova varacaktık. 12:30 gibi Brandi eve koşarak geldi. Her zamanki gibi arka kapıyı çaldı. Ben de içeri girdim. Brandi sevinçliydi çünkü annesi üçümüze eşlik etmek için gönüllü olmuştu ve hiçbir şey kaçırmamak için erken gitmek istiyorduk.

Annem Scarlett'in arkadaşını aradı ama telefonlarını açmadılar. Scarlett'in yakında evde olacağını umuyorduk. Saat 12:45'te Brandi'nin annesi gelip bizi sordu. Bekleme sırasının çok uzun olmaması için buradan ayrılmamız gerektiğini söyledi. Annem Scarlett'i beklememiz gerektiği konusunda bizi uyarıyordu ama Brandi sabırsızlanmıştı geç kalırsak tüm karakterleri göremeyeceğimizden korkuyordu.

Hiçbir şey işe yaramadı Scarlett yetişemediği için Brandi yalnız gitti. Arkadaşlarının ailesi Scarlett'ı 13:40'da bırakmıştı. Kardeşime kızgındım planımızı tam anlamıyla bozmuştu.

20 dakika sonra otobüsün durması planlanan büyük otoparka vardık. Uzaktan gelen kalabalığı görebiliyordum, ardından arabayı Park ettik ve yürüdük. Anneme dizinin karakterlerinin nerede olduğunu sorduğumda kalabalığın arkasında olduklarını söyledi.

Kalabalığın çoğu ebeveynlerden oluşuyordu, bazı aileler endişeli görünüyordu fakat çoğu gülümsüyor ve birbirleriyle konuşuyordu.

Annem Brandi'nin annesini gördüğünde ona doğru yürüdük. Brandi'nin annesi endişeli olanlardan biriydi. Bize üzerinde ''M'' Şov fan klübü yazan çok büyük bir otobüsün az önce burada durduğunu ve şovda ki karakterlerin az önce herkese şekerlemeler dağıtığını söylemekteydi.

Şovun tanınan karakterlerinden biri kalabalığa seslenip, şehre çok da uzak olmayan bir yerde set kurduklarını, çocukları oraya götüreceklerini ve oyuncularla birlikle vakit geçirip kısa filmler çekeceklerini açıklamıştı.

Önce çocukları almışlar. Bazı ebeveynler itiraz ettiklerinde, şov ekibi Herkesi sete getirmek için Bir sonraki otobüsü beklemeleri gerektiğini söylemişti. Böylece herkes sakinleşmiş oldu. Bir sonra ki otobüsün Birkaç dakika içinde gelmesi gerekiyordu. Daha önce hiç olmadığı kadar heyecanlanmıştım. Bir sonra ki otobüs de ilk ben olmak için bir sonra ki otobüsün geleceği sokağa koştum. Scarlett beni takip etti. Ama sadece birkaç saniye sonra otobüs beklediğimiz yere polisler gelmişti, polislerin neden geldiğini anlayamadım.

Pazartesi günü ''M''Şov programı başlamadan önce, karakterlerden biri öne çıkıp bu bölümü ailemizle birlikle izlememiz için bir uyarı yapmıştı.

Brandi'nin Annesi zaten Scarlett ve benimle oturuyordu. Karakter, "M şov" un bir hayran kulübü olmadığını söyledi. O hafta Brandi'nin ailesi çok üzgündü. Ben ise Brandi'nin Geri dönmek istemeyecek kadar eğlendiğini düşünmüştüm. Çok eğlenmiş olmalıydı çünkü otobüs bir daha asla geri dönmedi.

Brandi'nin annesi, Cuma günü küçük bir paket geldiğinde daha da üzülmüştü.

Brandi için yeni bir "M Şovu Fan klübü" üyelik kartı vardı. Altında büyük, harflerle "Seçkin üye" yazıyordu.

Pakette bir de video vardı. Video Sadece bir dakika uzunluğundaydı Brandi Görüntülerde "M Şovu " setindeydi. Pazar sabahı bizim eve geldiğinde aynı elbiseyi giyiyordu.

Brandi video boyunca gülümsüyordu, hayvan kostümlü bir aktör onun yanında, sessizce bekliyordu.

"Merhaba anne, burayı gerçekten sevdim ." Diyordu Videoda Brandi. "Keşke sizde burada olsaydınız."

Sonra tekrar güldü. "Diğerlerinin geç kaldığı için üzgünüm. Eminim onlar da severlerdi." 

KORKU DİYARI /YAŞANMIŞ KORKU HİKAYELERİWhere stories live. Discover now