ENFIELD OLAYI

796 8 0
                                    


 Korku seansı 2'nin gerçek hikayesi olan Enfield Olayı Kuzey Londra'da 30 Ağustos 1977  tarihinde, dört çocuğuyla yalnız yaşayan bir anne olan Peggy Hodgson'la başlar. Margaret, 12, Janet 11, Johnny 10 Ve Billy, yedi yıl boyunca 284 Green Street, Enfield'da yarı müstakil bir evde yaşıyordu. İlk gece Janet, kardeşlerinin yatağının sallandığını gördükten sonra ki akşam, Bayan Hodgson üst kattan gürültülü bir ses duydu. Çocuklarının yatak odasına girdiği anda odada duran çekmece hızla ilerleyerek kapının önünde durup, çıkışı kapatmıştı. Böylece Görünmez bir kuvvetin onları odada tutmaya çalıştığı sonucuna vardı.

Hudgson ailesi çok korkmuş bir şekilde evlerinden çıkarak komşularından yardım istedi. Bunun üzerine eve gelen polisler de tuhaf sesleri duydu fakat bu konuda yardımcı olamadılar. Eve polis geldikten sonra olaylar çoğalmıştı.

11 yaşında ki Jannet görünmez bir varlık tarafından havaya kaldırılıyor, yaşlı bir erkek sesiyle konuşabiliyordu. Evden sürekli açıklanamayan sesler yankılanıyordu.

Filmde - gerçek hayatta olduğu gibi - Ed ve Lorraine Warren, Amerika'dan Hodgson ailesine yardım çağırıldı.

Çift, Hodgson çocuklarının - özellikle de Janet'in - şeytani sahiplenme konusuna sahip olduğu sonucuna vardı. Fakat Ed Ve Lorraine Waren çifti gerçek hayatta, filmde olduğu gibi çok fazla yardımcı olamamışlardı.

Ailenin kızları Janet Hodgson ve Margaret'ın iddiasına göre evdeki tuhaf olaylar buldukları Ouija tahtasıyla oynadıktan sonra yaşanmaya başlamış.  Enfield olayı,  kayıtlara en çok kanıtı bulunan paranormal olay olarak kaydedilmiştir.  

KORKU DİYARI /YAŞANMIŞ KORKU HİKAYELERİDonde viven las historias. Descúbrelo ahora