Facebook'da ki en ürkütücü olay

1.3K 31 8
                                    

NOT: Resim medyada var.

  facebook'da ki en ürkütücü olay

"ölü sevgiliden gelen mesajlar"

Nathan, 5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Emily' yi 7 Ağustos 2012' de bir trafik kazasında kaybeder. Emily tam bir internet bağımlısıdır ve ölümünün ardından Nathan, arkadaşının tüm sosyal medya hesaplarını kapatır fakat ölümünden 13 ay sonra 4 eylül 2013 günü Emily' nin facebook hesabı aktive edilir ve Nathan' a bu hesaptan mesajlar gelmeye başlar. Bu mesajlar şu şekildedir:

Emily: Merhaba

Nathan: Sen kimsin Emily' nin hesabından mesaj atman çok garip.

Emily: Merhaba

Nasthan: Susan? Emily'nin hesabını kullanan sen misin?

Emily: Merhaba pazar günü bir yerlere gidelim mi?

Nasthan: Sen kimsin lan?

Emily: Otobüsteki tekerler

Nasthan: Lütfen kim olduğunu söyler misin?

Başlangıçta Nathan, bu mesajları Emily' nin annesi Susan' ın gönderdiğini veya arkadaşlarının yaptığı kötü bir şaka olduğunu düşünür ve mesajları önemsemez. Fakat mesajlarda Emily' nin ölmeden önce çıkmayı planladıkları bir geziye ve yol için seçtikleri Wheel on The Bus şarkısına gönderme yapıldığını görünce korkmaya başlar. Aldığı her mesajın ekran görüntüsünü kaydedip arkadaşlarına yollar.

Bir süre sonra Emily, Nathan' ın fotoğraflarında kendini etiketlemeye başlar. Bunu fark eden bazı arkadaşları Nathan' a bunun bir virus olabileceğini söyler, bazıları ise arkadaş listesinden silinmeye başlar. Tüm bunlara ramen Nathan ölen kız arkadaşıyla bir şekilde irtibata geçiyor olduğunu düşünerek facebook hesabını kapatmaya niyetlenmez.

Nathan, Emily' nin hesabını kullanan kişiye bunu neden yaptığını neden resimlerde kendini etiketlediğini sorar fakat cevaplar oldukça anlamsızdır. Bir süre sonra ise Nathan' ın söylediği şeyleri tekrar etmeye başlar. Daha sonra Nathan bu mesajların daha önceki konuşmalarından alınmış cümleler olduğunu fark eder. Bu mesajların gönderildiği yeri tespit etmeye çalışır ve karşılaştığı sonuçlar onu bir kez daha kokutur. Mesajlar gelmeye başladığından beri Emily' nin facebook hesabına giriş yapılan yerler Nathan' ın evi, işyeri ve Emily' nin annesi Susan' ın ev adresi olarak görülmektedir.

Bir kaç gün sonra Emily' nin hesabından ilk kez daha önceki mesajlardan bağımsız bir mesaj gelir:

Emily: Spor ayakkabılarım kurutucuda ve dışarısı gerçekten soğuk

Emily: Gerçekten soğuk

Emily: Soğuk

Emily: Soğuk

Nathan: Lütfen

Emiliy: DO NU YO RUM

Emily: Neler oluyor bilmiyorum

Olanlardan sonra Nathan artık geceleri uyuyamaz hale gelir. Facebook kapatmayı düşünür. Bir kaç gün sonra Emily' nin hesabından bir fotoğraf gönderilir. Burası Nathan' ın evidir, fotoğraf dış kapıdan çekilmiştir. Nathan fotoğrafı gördüğünde grajdadır. Tablet bilgisayarından arkadışına yazdığı son şey şu dur:

" Bi arkadaşımda kalacağım, eve girmeye çok korkuyorum. "

Nathan grajda ölü bulunur.  

KORKU DİYARI /YAŞANMIŞ KORKU HİKAYELERİWhere stories live. Discover now